İnşallahEn önemlisi stres balım hayatından olumsuz her şeyi insanlarda dahil def et. Yumurtlama gününü takip et, gün aşırı ilikşkiye gir ve hemen ayağa kalköa canım rabbim en kısa sürede kucağını doldursun inşallah![]()

Şu büyükler neden hep aile içerisine müdahale ediyor ki.? Hiç anlamış değilim. İnşallah bebişimi sağlıcakla ben de kucağıma alırımBana da aynısını yaptılar üçüncü ayda bile bizden bebek beklediler Allah in işi işte bizimde olmadı çok kafamızı doldurdular yıl dönümünde tatile gitmiştik kafayı dağıtmaya orda bile kaynana eliniz boş gelmeyin dedi bize eşimi de doldurdular beni de sonra beni kısır ilan ettiler neyse uzatmayim sonra bir tanıdık ebe vardi ona gittim biseyin yok senin çok darsin sperm içeri ulasmiyo senin dedi akıntım da çok fazlaydı neyse bı ilaç yazdı bunu al sana üç ay veriyom gebe kalırsın dedi üç ayada kalmazsın sen dedi neyse o ilacı bir ay kullandım gebe kalamadim ikinci ayında gebe kaldim 13/14ay sonra bebeğimin müjdesini aldım demem o ki ne zaman kafan rahat olur işte o zaman gebe kalırsın uzun oldu kusura bakmayın

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallahBenimde 1.5 sene olmadı ovulasyon takibi yaptım Allah nasip etti..bol bol dua et stres yapma en olmaz dediğin anda gelir inşallah mucizen![]()

Tavsiyeleriniz çok değerli çok teşekkür ederimCanım benim bende 1.5 yıl üstüne hamile kaldım düşükle sonuçlandı sağlıksız gebelik oldu 4 ay sonra kendi kendime hamile kaldım çok şaşırdım çünkü artık gerçekten boşvermiştim herhangi bi sağlık sorunu olmadığı halde hamile kalamamıştım onca zaman bence o kadar istekli olmakda iyi birşey değil çok çocuk isteyip çocuk sahibi olmayan sonra evlat edinip kendi çocuğuna hamile kalanları o şekilde anlamış oldum çünkü artık çocukları var kafa bebek yapmayla meşgul değil stres yok birşey yok gerçekten rahat olmak ilişkiden o anki zevkine odaklanman daha önemli kendini strese sokup pozisyondan pozisyona sokup hamile kalma çabaları çok boş gerçekten bir yandan da nasip kısmet meselesi başkalarının sözüne de hiç aldanma evliliğinizin tadını çıkart hemen çocuk sahibi olmak da iyi birşey değil bence şuan düşünüyorumda gerçekten herşeyin hayırlısı iyikide Allahım o zamanlar nasip etmemiş herşeyin hayırlısını dile biraz uzun oldu ama aynı konuyu yaşadığım için tavsiye vermek istedim
Pozisyondan kastım da şu gerçekten ilişkiden sonra beklemeler bacak kaldırıp beklemeler hemen kalkmamalar internette çok okuduğumuz şeyler ama hepsi denendi hiçbiri olumlu bir sonuç sağlamadı ki benim adetlerimde çok düzensizdir o yüzden yumurtlama günlerimide kesinlikle hesap edemiyordum stresten bi türlü düzene girememişti düşünme olacağı varsa olacak zaten allahım hayırlısıyla yakın zamanda bu mutlu haberle yüzünü güldürsün![]()

Sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alın inşallahBizde evlendik benden sonra evlenenler ilk ay hamile kaldılar ben aylar geçmesine rağmen kalamadim düzenli olmasına dikkat ettiğimiz halde olmadı takvimim uygulamasından yumurtlama gününü takip ediyordum keskede etmeseymisim uygulama doğruyu söylemiyor aylar sonra kaldık düşük yaptım sonra yine kalamadim instegramda bı bayanı gördüm tesadufen çakşır kökü suyu içmiş aynı zamanda da adetinde sora ovulasyon testi yapmamızı istedi yumurtlamayı gördüğünüz gün ilişkiye girin dedi gerçekten söylediklerini yaptım ilk denemede hamile kaldım şuan 7 aylığım yumurtlama günümüzü bilmemiz şart hanimlar benim hikayem böyle oldu

Son düzenleme: