Sorum var Gebe Kalamıyorum 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şerife A. tarafından oluşturulan Gebe Kalamıyorum 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,784 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebe Kalamıyorum 😔
Konbuyu başlatan Şerife A.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melikefth

Şerife A.

Kayıtlı Üye
rank
En önemlisi stres balım hayatından olumsuz her şeyi insanlarda dahil def et. Yumurtlama gününü takip et, gün aşırı ilikşkiye gir ve hemen ayağa kalköa canım rabbim en kısa sürede kucağını doldursun inşallah 🤲🏻
İnşallah 🤗 Allah razı olsun 🌸
Bana da aynısını yaptılar üçüncü ayda bile bizden bebek beklediler Allah in işi işte bizimde olmadı çok kafamızı doldurdular yıl dönümünde tatile gitmiştik kafayı dağıtmaya orda bile kaynana eliniz boş gelmeyin dedi bize eşimi de doldurdular beni de sonra beni kısır ilan ettiler neyse uzatmayim sonra bir tanıdık ebe vardi ona gittim biseyin yok senin çok darsin sperm içeri ulasmiyo senin dedi akıntım da çok fazlaydı neyse bı ilaç yazdı bunu al sana üç ay veriyom gebe kalırsın dedi üç ayada kalmazsın sen dedi neyse o ilacı bir ay kullandım gebe kalamadim ikinci ayında gebe kaldim 13/14ay sonra bebeğimin müjdesini aldım demem o ki ne zaman kafan rahat olur işte o zaman gebe kalırsın uzun oldu kusura bakmayın
Şu büyükler neden hep aile içerisine müdahale ediyor ki.? Hiç anlamış değilim. İnşallah bebişimi sağlıcakla ben de kucağıma alırım 🌸🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde 1.5 sene olmadı ovulasyon takibi yaptım Allah nasip etti..bol bol dua et stres yapma en olmaz dediğin anda gelir inşallah mucizen😊🤲
İnşallah 🤗🤗 beni tanımıyorsunuz ama ona rağmen o kadar güzel cevaplar yazmışsınız ki hepsi beni çok duygulandırdı Allah razı olsun hepinizden 🌸🌸 inşallah gebe kaldığımda da buradan müjdemi paylaşırım 🥰🥰

Canım benim bende 1.5 yıl üstüne hamile kaldım düşükle sonuçlandı sağlıksız gebelik oldu 4 ay sonra kendi kendime hamile kaldım çok şaşırdım çünkü artık gerçekten boşvermiştim herhangi bi sağlık sorunu olmadığı halde hamile kalamamıştım onca zaman bence o kadar istekli olmakda iyi birşey değil çok çocuk isteyip çocuk sahibi olmayan sonra evlat edinip kendi çocuğuna hamile kalanları o şekilde anlamış oldum çünkü artık çocukları var kafa bebek yapmayla meşgul değil stres yok birşey yok gerçekten rahat olmak ilişkiden o anki zevkine odaklanman daha önemli kendini strese sokup pozisyondan pozisyona sokup hamile kalma çabaları çok boş gerçekten bir yandan da nasip kısmet meselesi başkalarının sözüne de hiç aldanma evliliğinizin tadını çıkart hemen çocuk sahibi olmak da iyi birşey değil bence şuan düşünüyorumda gerçekten herşeyin hayırlısı iyikide Allahım o zamanlar nasip etmemiş herşeyin hayırlısını dile biraz uzun oldu ama aynı konuyu yaşadığım için tavsiye vermek istedim 🥰💕

Pozisyondan kastım da şu gerçekten ilişkiden sonra beklemeler bacak kaldırıp beklemeler hemen kalkmamalar internette çok okuduğumuz şeyler ama hepsi denendi hiçbiri olumlu bir sonuç sağlamadı ki benim adetlerimde çok düzensizdir o yüzden yumurtlama günlerimide kesinlikle hesap edemiyordum stresten bi türlü düzene girememişti düşünme olacağı varsa olacak zaten allahım hayırlısıyla yakın zamanda bu mutlu haberle yüzünü güldürsün 💖🥰
Tavsiyeleriniz çok değerli çok teşekkür ederim 🤗 🤗

Bizde evlendik benden sonra evlenenler ilk ay hamile kaldılar ben aylar geçmesine rağmen kalamadim düzenli olmasına dikkat ettiğimiz halde olmadı takvimim uygulamasından yumurtlama gününü takip ediyordum keskede etmeseymisim uygulama doğruyu söylemiyor aylar sonra kaldık düşük yaptım sonra yine kalamadim instegramda bı bayanı gördüm tesadufen çakşır kökü suyu içmiş aynı zamanda da adetinde sora ovulasyon testi yapmamızı istedi yumurtlamayı gördüğünüz gün ilişkiye girin dedi gerçekten söylediklerini yaptım ilk denemede hamile kaldım şuan 7 aylığım yumurtlama günümüzü bilmemiz şart hanimlar benim hikayem böyle oldu
Sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alın inşallah 🥰 çakşır kökü suyunu araştırıcam teşekkür ederim 🤗 🤗

Son düzenleme:

Elif.

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. 11 aylık evliyim yaşım 27. Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bir çok doktora gittik eşim de ben de. Hepsi de bir sorun olmadığını söyledi. Bekleyin dediler. Bir de evlendiğimden beri eşimin ailesi benimle çok uğraştılar hala da öyleler. Bu sebeple 11 aydır çok fazla sinir stres yüklüyüm. Tecrübeli annelerimiz tavsiyelerinize ihtiyacım var 😊 😊
13.ayda hamile kaldım sabret bekle 😊 benimde aynı şekilde yumurtlama takibi nden 1 ay. Sonra hamile kaldım

Sabahları ilişkiye gir bide doktor dedi 1 ay herşeye uydum öyle kaldim ne stresler çektim 🤣

Merhaba hanımlar. 11 aylık evliyim yaşım 27. Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bir çok doktora gittik eşim de ben de. Hepsi de bir sorun olmadığını söyledi. Bekleyin dediler. Bir de evlendiğimden beri eşimin ailesi benimle çok uğraştılar hala da öyleler. Bu sebeple 11 aydır çok fazla sinir stres yüklüyüm. Tecrübeli annelerimiz tavsiyelerinize ihtiyacım var 😊 😊
Stresi hayatından çıkart. Rabbim tez vakitte sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar. 11 aylık evliyim yaşım 27. Eşimle çocuk sahibi olmak istiyoruz. Bir çok doktora gittik eşim de ben de. Hepsi de bir sorun olmadığını söyledi. Bekleyin dediler. Bir de evlendiğimden beri eşimin ailesi benimle çok uğraştılar hala da öyleler. Bu sebeple 11 aydır çok fazla sinir stres yüklüyüm. Tecrübeli annelerimiz tavsiyelerinize ihtiyacım var 😊

Tüp bebek uzmanı Prof. Doktora görün derim canım.. malesef her kadn doğumcu iyi değil anlamıyolar

Tüp bebek uzmanı Prof. Doktora görün derim canım.. malesef her kadn doğumcu iyi değil anlamıyolar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum stresten uzak kalmaya çalış, folik asit kullanımına başla, adetinden hemen sonra gün aşırı ilişkiye gir, ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma veya duş alma, eşin boşaldıktan sonra bir süre içinde beklesin

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cnm strest etkiliyor seni bilgin olsun stersten uzak dur.. ve adetten yıkandigin günün ertesi ilişki gir 2 günde bı adet olmaya yakında 2 günde bı ilişki yasa ve ilişki bitiminde hemen ayağa kalkma ayaklarını havaya dik hemen dus felan da alma.. ve herşeyden önemlisi sağlıklı beslen kuzum badem.findik ceviz süt yoğurt yumurta et sebze tarzı tuket.. cola , kahve çay fazla tuketme umarım rabbim sana da nasip eder kucağını doldurur🥰☺️🤲🏻

Meltemkuzu

Kayıtlı Üye
rank
Pskolojik oluyor canım 12 yıllık ewliyim 9 yasında oglum var 6 yıldır korunmuyoruz pandemi den once catlatma iğneleri kullandık 3 defa doktor tüp filmi cektir bi de öyle bakalım dedi snra corona cıkınca ara verdik bu arada ms hastası oldugumu ögrendim 1 yıl önce aylık kontrollerime giderken 13 mayısta kadın dogumcuya gidelim kontrollere baslayalım dedik duvar var gebelikte olabilir adet öncesi de olabilir dedi ve suan 7+3gnlük hamileyim stres her şeyin önünde bir engel unutma

Melikefth

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım gerçekten bu işlerde stresten uzak durmak gerekiyor bazen zor olsada birde her adet döngüsünde acaba hamile miyim oldu mu olmadı mı diye kafamıza taktigimiz zaman da olmuyor inanır mısın bilmiyorum ama görümceminde olmuyordu doktorlar sıkıntı yok demiş hatta ama olmamis eskiden ebeler olurmuş ebeye gitmişler eş derler eğer o egriyse ondan da olmazmış çocuk çevremde ki çoğu kişi gittiler ve bir aya kalmaz müjdeyi verdiler umarım birgün en kısa surede bize müjdeli haberi verirsin pozitif ol ve kafana birşey takma ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.