Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi?
A Aymira Guest 12 Mayıs 2022 #1 Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi?
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 12 Mayıs 2022 #2 Aymira' Alıntı: Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir belirtim yoktu
Aymira' Alıntı: Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Hiç bir belirtim yoktu
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 12 Mayıs 2022 #3 İshal canım aşırı karın ağrılı şiddetli ishal adetime 1 2 gün kala
Ebuşşş Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 801 12 Mayıs 2022 #4 Aymira' Alıntı: Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Yemek kokularından tiksiniyordum o zaman şüphelendkm hamile olduğumdan adetinmde 2 gün geçince evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı
Aymira' Alıntı: Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Yemek kokularından tiksiniyordum o zaman şüphelendkm hamile olduğumdan adetinmde 2 gün geçince evde test yapmıştım pozitif çıkmıştı
A Adsız anne adayı Guest 12 Mayıs 2022 #5 Sadece kasik ağrısı vardı ben kist var sandım onun dışında hiç belirti yoktu
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 12 Mayıs 2022 #7 Aymira' Alıntı: Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum benim hiç belirtim olmadı daha da yok
Aymira' Alıntı: Gebe lik bilinmeden önce yani adet gecikmesi olmadan belirtileriniz nelerdi? Genişletmek için tıkla ... Valla kuzum benim hiç belirtim olmadı daha da yok