Sorum var Gebe olduğumu bilmiyordum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceren2021 tarafından oluşturulan Gebe olduğumu bilmiyordum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 592 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebe olduğumu bilmiyordum
Konbuyu başlatan Ceren2021
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Efsan

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
Bende bilmeden başka ilaç icdim doktor bana zararlı dedi amma ben yenede aldırmadım bebeyimi şu an 7haftadayim Kalbimi Allah'a bağladım inşallah bi şey olmaz aldiramadim kalp atışını duydukdan sonra

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Bende bilmeden başka ilaç icdim doktor bana zararlı dedi amma ben yenede aldırmadım bebeyimi şu an 7haftadayim Kalbimi Allah'a bağladım inşallah bi şey olmaz aldiramadim kalp atışını duydukdan sonra
Nasıl ya aldırmı dedı o dokra gtme baska dokra gorun bnce zaten bebek bile degıldi daha ona gecmezdi

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl ya aldırmı dedı o dokra gtme baska dokra gorun bnce zaten bebek bile degıldi daha ona gecmezdi
Çok hafife alıyorsun bazen gerçekçi olmak lazım, bazı kimyasallar vücutta birikir ve embriyoya geçer.Hatta bu başlığı açan kadının da kullandığı ilacın prokpestüsünde hayvanlarla yapılan deneylerde karınlarındaki yavrularının iskeletlerini erittiği yazıyor

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
Evet sordu bana istiyormus
Bana sordu istiyormusun istemiyor musun bebeyi ben istiyorum dedim ben rusyadayim burda böyle ilaç icdin kötü ola bilir dedi ben yinede hayır dedim aldırmıyorum inşallah iyi olur

Tüm sayfalar yüklendi.