Sorum var Gebelik ile ilgili sorum var

• Konbuyu başlatan Z.krt
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Z.krt tarafından oluşturulan Gebelik ile ilgili sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 598 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik ile ilgili sorum var
Konbuyu başlatan Z.krt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Z

Z.krt

Guest
Merhaba
Ben 20+5 günlük gebeyim. İlk başlarda bebeğimin hareketlerini çok erken hissettim yaklasik 11-12. Haftalarda oynuyordu. Son bı haftadir artık eskisi gibi hareketli değil sebebi ne olabilir. İçinizde benim gibi olanlar varmı?

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba
Ben 20+5 günlük gebeyim. İlk başlarda bebeğimin hareketlerini çok erken hissettim yaklasik 11-12. Haftalarda oynuyordu. Son bı haftadir artık eskisi gibi hareketli değil sebebi ne olabilir. İçinizde benim gibi olanlar varmı?
24 25 haftadan sonra duzene giricek smdi cok erken bi hisseder bi hissetmzssn endise etme

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
11-12 haftalarda bebek hareketleri hissedilmez. Bağırsak hareketleri veya damarda oluşan kan pıhtısından dolayı seğirme olmuştur. Şuan yeni yeni hissediyor olabilirsin oda sana yavaş veya az gelmiş olabilir. 2 saatte bir veya 24 saatte en az 10 kere hareket hissediyorsan sorun olmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba
Kuzum 11 haftada filan bebek hareketini hissedemezsinn bu çok erken hemen hemen bikacgune daha yeni yeni hissedersin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.