Sorum var Gebelik ile ilgili

• Konbuyu başlatan 198586
  • Toplam 23 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 198586 tarafından oluşturulan Gebelik ile ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 864 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik ile ilgili
Konbuyu başlatan 198586
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Adetimin ilk gunu test yaptim cift cizgi cikti kesin gebelik varmidir bide iki hafta sonra doktora gidicem folik asiti kendim alip kullanmaya baslamalimiyim yoksa doktora gidicenmi basliyim
Kuzum adetin kaç gün geçmişti büyuk ihtimalle vardır folik asidi doktor yazıcaktir zaten

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kuzum adetin kaç gün geçmişti büyuk ihtimalle vardır folik asidi doktor yazıcaktir zaten
Devlet karşılamıyor ki kuzum doktor nasıl yazacak kafam karıştı ben dotkoruöa yazarmısıj dediğimde devlet karşılamıyor keneiniz alacaksınız demişti yazmamıştı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Devlet karşılamıyor ki kuzum doktor nasıl yazacak kafam karıştı ben dotkoruöa yazarmısıj dediğimde devlet karşılamıyor keneiniz alacaksınız demişti yazmamıştı
Nasıl karşılamiyor kuzum öyle bişey yok devlet karşılıyor folik asidi tabi ki

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bilmiyorum ben hangi doktora 3 ay boyunca yazdırdıysam buna sağlık ocağında dahil biz yazamıyoruz demişti eczanede Fiyat söylerken devlet bunu karşılamıyor dedi . Kız ben mi tufaya düştüm yoksa 😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Benim her iki gebeliğimde de folik asidi aile hekimim yazdı ayrıca kendi doğum doktorum da sormuştu folik asit yazıldı mi kullanıyormusun diye yazayım filan ve çok ucuzdu 26 TL filandı devlet karşılıyor tabi ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiyorum ben hangi doktora 3 ay boyunca yazdırdıysam buna sağlık ocağında dahil biz yazamıyoruz demişti eczanede Fiyat söylerken devlet bunu karşılamıyor dedi . Kız ben mi tufaya düştüm yoksa 😂😂
Vallahi kuzum bilmiyorum ki şehirden şehire mi fark ediyor anlamdım ki

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Benim her iki gebeliğimde de folik asidi aile hekimim yazdı ayrıca kendi doğum doktorum da sormuştu folik asit yazıldı mi kullanıyormusun diye yazayım filan ve çok ucuzdu 26 TL filandı devlet karşılıyor tabi ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallahi kuzum bilmiyorum ki şehirden şehire mi fark ediyor anlamdım ki
Ahahaha gamzem ben tufaya düştüm sanırım 😂😂 neyse bende devlet karşılamasa bile 30 TL verdim çok fark yok aramızda 😂😂 ay ben buna durup durup gülerim ama 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.