Gebelik Ilk kontrol icin beklemelimiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Gebelik Ilk kontrol icin beklemelimiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,854 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik Ilk kontrol icin beklemelimiyim
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smye

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Alttan muayenenin düşükle veya boş gebelikle ilgisi yok.
5 haftayi doldurmussunuz, korkmayin gidin doktora. Bu arada folik asit başlamadiysaniz mutlaka başlayın.
Vitamin takviyesi gerekir mi kan testi ve idrar testi de yaptırmanız gerekir. Genelde ilk muayene sonrasi kese göründüğünde doktorlar test istiyor.
Bende boş gebelik gecirdim. Suan hamileyim, adetim geciktigi gibi doktora gittim ki eger gebelik varsa kendime dikkat edeyim diye. Kimseyle paylasmayin, ama siz bilin, bence önemli.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

*Bu arada belirtiler 7.haftadan sonra başladı bende. Yani sizin icin cok erken, her gebede belirti olmak zorunda da degil,rahat olun.
Folik asit kullaniyd doktor hamile olduğunu öğrenince de devam et demisdi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar geçen hafta idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 17 Kasım daha doktora gitmedim çünkü bundan önce 2 boş gebelik geçirdim her doktora gittiğimde erken gittiğim için hep alttan muayene ediyorlar ve bu da benim çok canımı yakıyor o yüzden biraz geç gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir belirti yaşamıyorum sizce normal mi acaba dış gebelik falan mı geçiriyorum yani sadece kasık ağrısı var o kadar onun haricinde hiçbir şey yok sizce normal mi
Her gebelik aynı olmuyor adet tarihine göre 7, 8 haftalık olunca git görünür karından hem kalp atışını da duyarsın inşallah

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Hayatım herkes kusacak başı dönecek diye bir şey yok benim olmadı aynı senin gibi test yaptım pozitif 2hafta bekledim kan testi yaptım 14hafta olunca ultrason muayenesi oldum kalp atışlarını dinledim
O zaman folik asit için geç olmaz mı benim de son adet tarihim 24 Kasım evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim değerim 121.7çıktı bende hastaneye erken gitmek istemiyorum

Fatoş koç

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar geçen hafta idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 17 Kasım daha doktora gitmedim çünkü bundan önce 2 boş gebelik geçirdim her doktora gittiğimde erken gittiğim için hep alttan muayene ediyorlar ve bu da benim çok canımı yakıyor o yüzden biraz geç gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir belirti yaşamıyorum sizce normal mi acaba dış gebelik falan mı geçiriyorum yani sadece kasık ağrısı var o kadar onun haricinde hiçbir şey yok sizce normal mi
Göslerin de sızlanma varmı

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
O zaman folik asit için geç olmaz mı benim de son adet tarihim 24 Kasım evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim değerim 121.7çıktı bende hastaneye erken gitmek istemiyorum
Canımsın içtim ben hamile olmaya karar verdim 2ay önceden folik asit içmeye başladım asitli icicek abur cubur kestim sağlıklı beslendim yürüyüş yaptım hamile kalmaya karar vermiştim bekliyordum test yaptıktan sonra kan vs sonra ilerledim

Zeynepfatih

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın içtim ben hamile olmaya karar verdim 2ay önceden folik asit içmeye başladım asitli icicek abur cubur kestim sağlıklı beslendim yürüyüş yaptım hamile kalmaya karar vermiştim bekliyordum test yaptıktan sonra kan vs sonra ilerledim
Ya banada önceden başla dediler 3 ay önce sezeryan oldum bebeğim ölü doğdu doktor bana en az 1 sene düşünme dedi bende özele gittim Bi vitamin ilacı yazdı istesende şimdi hamile kalamazsın dedi bende ilaca başladım 1 hafta içtim test yaptım pozitif çıktı bende ne olur ne olmaz bıraktım ilacı bir şey olur diye ama doktor bana istesende şimdi hamile kalamazsın dediğinde çok üzülmüştüm sürekli ağlıyordum Allah o acıyı hiç kimseye yaşatmasın inşallah 😔

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Altan bakılmasında , hiç bi sakınca yok ne annneye zarar gelir ne bebeğe , dûşük sebebide olmaz okadarda cok acıdığını düşünmüyorum , ben olsam senin yerinde dayanamazdım giderdim, testler falan yapılıyo folik asit takviyesi alman lazim yinede sen bilirsin 🙂🙂🙂

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya banada önceden başla dediler 3 ay önce sezeryan oldum bebeğim ölü doğdu doktor bana en az 1 sene düşünme dedi bende özele gittim Bi vitamin ilacı yazdı istesende şimdi hamile kalamazsın dedi bende ilaca başladım 1 hafta içtim test yaptım pozitif çıktı bende ne olur ne olmaz bıraktım ilacı bir şey olur diye ama doktor bana istesende şimdi hamile kalamazsın dediğinde çok üzülmüştüm sürekli ağlıyordum Allah o acıyı hiç kimseye yaşatmasın inşallah 😔
Üzme kendini canim belki de rabbim şimdi hayırlı bı bebek nasip etti sana çok geçmiş olsun canım ama ne olur düşünme bunları inşallah hamilesin dir dualarım seninle 🙏💕🧿

Tüm sayfalar yüklendi.