Gebelik Ilk kontrol icin beklemelimiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Asra tarafından oluşturulan Gebelik Ilk kontrol icin beklemelimiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,867 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik Ilk kontrol icin beklemelimiyim
Konbuyu başlatan Asra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Smye

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar geçen hafta idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 17 Kasım daha doktora gitmedim çünkü bundan önce 2 boş gebelik geçirdim her doktora gittiğimde erken gittiğim için hep alttan muayene ediyorlar ve bu da benim çok canımı yakıyor o yüzden biraz geç gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir belirti yaşamıyorum sizce normal mi acaba dış gebelik falan mı geçiriyorum yani sadece kasık ağrısı var o kadar onun haricinde hiçbir şey yok sizce normal mi
Benim de hic bir belirtim yoktu tatlim reglim.gecikti test yaptim hamileymisim 😬 daha sonra dr kontrolune gittim randevu aldim . Ama alttan muayne etmwdiler hic bende izin vermezdim zaten alttan muayne daha tutunma evresinde olan bebegi dusuruyor . Bazi kendini bilmezlerde alttan muayne ediyor bebek olsada olmasada kese dusuyor . Sakin alttan muayne ettirme . Alttan bakicaz derse cik odadan git canim . En dogal hakkin !

Smye

Kayıtlı Üye
rank
Ya banada önceden başla dediler 3 ay önce sezeryan oldum bebeğim ölü doğdu doktor bana en az 1 sene düşünme dedi bende özele gittim Bi vitamin ilacı yazdı istesende şimdi hamile kalamazsın dedi bende ilaca başladım 1 hafta içtim test yaptım pozitif çıktı bende ne olur ne olmaz bıraktım ilacı bir şey olur diye ama doktor bana istesende şimdi hamile kalamazsın dediğinde çok üzülmüştüm sürekli ağlıyordum Allah o acıyı hiç kimseye yaşatmasın inşallah 😔
Aminnn

Tüm sayfalar yüklendi.