Sorum var Gebelik takibi sorunsalı??

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan Gebelik takibi sorunsalı?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik takibi sorunsalı??
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecrin ishak

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar ❤️ benim 2. Gebeliğim ilki kürtajla sonuçlandı ve o zamanlar iki haftada bir kontrole gidiyorduk daha doğrusu doktorum sürekli çağırıyordu ben de günü gününe gidiyordum. Bu seferki biraz farklı. İlkinde özele gittim hep şuan devlette devam ediyorum ve iki kere gittim sadece birincisi keseyi görmek için ikincisi kalp atışını duymak için. Hatta kalp atışını eşimle gittim 7 haftalıkken duyalım diye ama duyamadık maalesef cihaz arızalıydı ama gördük doktor da kalbinin attığını söyledi sıkıntı yoktu yani. Şuan 11. Haftama girdim ve doktorun istediği tahlilleri daha yeni yaptırdım çok ağırdan alıyorum her şeyi bu sefer. Ya iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum sürekli sürekli gitmek iyi mi kötü mü sizce ne yapmalıyım??

ecrin ishak

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kızlar ❤️ benim 2. Gebeliğim ilki kürtajla sonuçlandı ve o zamanlar iki haftada bir kontrole gidiyorduk daha doğrusu doktorum sürekli çağırıyordu ben de günü gününe gidiyordum. Bu seferki biraz farklı. İlkinde özele gittim hep şuan devlette devam ediyorum ve iki kere gittim sadece birincisi keseyi görmek için ikincisi kalp atışını duymak için. Hatta kalp atışını eşimle gittim 7 haftalıkken duyalım diye ama duyamadık maalesef cihaz arızalıydı ama gördük doktor da kalbinin attığını söyledi sıkıntı yoktu yani. Şuan 11. Haftama girdim ve doktorun istediği tahlilleri daha yeni yaptırdım çok ağırdan alıyorum her şeyi bu sefer. Ya iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum sürekli sürekli gitmek iyi mi kötü mü sizce ne yapmalıyım??
Cnm valla benim üçüncü gebeliğim ben kızımda ve oğlumda sürekli gitmezdim oğlumda ilk gitim bir buçuk aylıktı sonra gitim altı aylıktı cinsiyetini öğrendik evet oda erken doğumdu ama sürekli gitmedriğim için korkmadım sitres yapmadım ve bu gebeliğimde her ay kontrole gitim sonuç hep korku hep sitres demek istediğim kendini kötü his etmediğin sürece gitme çünkü sürekli gidersen hep bir şeyler dicekler hep bir şeyler ortaya çıkaracaklar eyerki şimdimi aklım olsa İnanki bu kadar baskılı gitmezdim oğlum ve kızımda olduğu gibi aralıklı giderdim ama çok şükür az kaldı 25 gün bakalım rabbim hepimizin kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah ♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar