Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Ay_ışığım tarafından oluşturulan Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 439 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar
Konbuyu başlatan Ay_ışığım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

teachermum

Kayıtlı Üye
rank
Adetim baya geciktiği ve göğüs ucu hassasiyetim de bir aydır devam ettiği için test yapayım dedim bir kaç gün önce yaptım. Her zamanki gibidir nasılsa diye 5 veya 10 dk baktım çok dikkat etmesemde yinede bariz bir çizgi yoktu hafif gölge vardiysada ben görmedim çok incelemeden baktım ama gerçekten de yoktu bir şey. Koydum kenara atmak istedim ama içimden bir ses bekle dedi koydum yarım saat sonrada bakmışımdir ama pek dikkat etmedim, 2 saat sonra aklıma gelince atmak için çöpe elime aldım bir anda çizgi gördüm çok hafif pembeydi ve silikti. Bu testlerden daha önce de yaptım ilk kez böyle bir çizgi gördüm. Bir de siz değerlendirebilirseniz çok sevinirim fotoğrafları ekliyorum.

Bunlar testin yaklaşık 2 saat sonra çektiğim iki farklı açıdan görüntüleri.
Ekli dosyayı görüntüle 5565

Ekli dosyayı görüntüle 5567

Bu da yine aynı testin bir kaç gün sonra yani bugün ki hali

img_20250724_175744-jpg.5562

@AYŞENUR🦋 canım sen de bir bak bakayım. Nasılsın bu arada bayadır konuşamadık 😘
Merhaba genelde belli bir dakikada bakin diyorlar ama yinede en dogrusu kan testi oluyor.hayirlisi olsun :)

Ay_ışığım

Kayıtlı Üye
rank
Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Adetim baya geciktiği ve göğüs ucu hassasiyetim de bir aydır devam ettiği için test yapayım dedim bir kaç gün önce yaptım. Her zamanki gibidir nasılsa diye 5 veya 10 dk baktım çok dikkat etmesemde yinede bariz bir çizgi yoktu hafif gölge vardiysada ben görmedim çok incelemeden baktım ama gerçekten de yoktu bir şey. Koydum kenara atmak istedim ama içimden bir ses bekle dedi koydum yarım saat sonrada bakmışımdir ama pek dikkat etmedim, 2 saat sonra aklıma gelince atmak için çöpe elime aldım bir anda çizgi gördüm çok hafif pembeydi ve silikti. Bu testlerden daha önce de yaptım ilk kez böyle bir çizgi gördüm. Bir de siz değerlendirebilirseniz çok sevinirim fotoğrafları ekliyorum.

Arada 2 saat var doğruluğu şüpheli tekrar yapman daha sağlıklı bilgi verir kart hemen kuruyor kurumadan bakmak gerek gönlüne göre olsun sonuç inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

İyiyim canım çocuklarla uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorum . Ama ilk 5 dakika da çıkan sonuç önemli sonradan çıkan sonuçlar ne yazık ki doğruluk payı olmuyor ama sen yinede garanti olsun diye bir test daha yap bir kaç gün şsonrq .ilk 5 dakikada çıkan sonucu değerlendir . Regl kaç gün var ?

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
İyiyim canım çocuklarla uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorum . Ama ilk 5 dakika da çıkan sonuç önemli sonradan çıkan sonuçlar ne yazık ki doğruluk payı olmuyor ama sen yinede garanti olsun diye bir test daha yap bir kaç gün şsonrq .ilk 5 dakikada çıkan sonucu değerlendir . Regl kaç gün var ?
Ayşenurcuğum bebek hareketleri ne zaman düzene girer hamıleıkte

Tüm sayfalar yüklendi.