Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Ay_ışığım tarafından oluşturulan Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 761 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar
Konbuyu başlatan Ay_ışığım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım küçük çişini söylüyor ama büyüğünü söylemiyor Kayra kaç yaşında canım
3 yaşın da kuzum 38 aylık işte 3 yaş 2 aylık 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım regli baya gecikti yazmıştım, bir de regliden önce olan göğüs ucu hassasiyetim olurdu en fazla 12 gün sürerdi, şuanda hala devam ediyor haftalardır bir ay oldu hatta. Bu ilk kez oluyor. Nezaman bu hassasiyet olsa adet olurdum ama olmadı.

Ben de o yüzden yapmıştım bu testi. Duymuşsundur mutlaka bazılarında testlerde çıkmayabiliyor bile ya, benim yaptığım bu testlerde hiç böyle bir çizgi olmamıştı. Benim zamanında kanda bile çıkmamıştı halbuki gebelik vardı. Sanırım HCG hormonu ya baya geç bir zaman da çıkıyor ya da doğru dürüst idrara karışmıyor. Bir test daha yapacam da henüz alamadım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geç döllenme benim de aklıma geliyor şüpheli ilişki adetime çok yakın bir zaman olmuştu. Ama artık iki aydır adet gelmiyor
Buda olabilir canım kullandığın herhangi bir ilaç var mı oğlum da bende 4 aylık ganile olamam rağmen çıkmamıştı ne kanda ne testte . Vücudunda ki anormalliği en iyi sen gözlemlersin gebelik belirtisi de olabilir ama geçilmiş regl yüzünden de olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.