Gebelik ve Aile ☹️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3Oğul1Anne tarafından oluşturulan Gebelik ve Aile ☹️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,917 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik ve Aile ☹️
Konbuyu başlatan 3Oğul1Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Güneşşş

Kupseker

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 5 hafta 6 günlük gebeyim ve 3 oğlum var en küçüğü 19 aylık şuanda. Ve şuan hamileyim ama kimseye diyemiyorum sadece eşim ve ben bide siz ☹️ çünkü ailem annem ablamlar falan duyunca çok büyük tepki verecekler beni çok bunaltacaklar biliyorum. Çünkü daha cocuk doğurmamı istemiyorlardı çünkü 3 erkek çocuk zor hele biri bebek sayilir daha ve çok hareketli üstüne üniversite okuyorum okul bitince memur olurum diye düşüncem vardı hala var. Bu sebeplerden ailem çok karşı bebeğe. Sizce demesem mi en azından 4-5 ay yada doğunca mı söylesem off cidden stres sardı 😕
Tatlım benimde erkek ikizlerim olucak Ocak başında inşallah eşim birde kızımız olsun çok istiyor ailelerimiz yeter iki tane falan diyorlar mesela bende ALES e giricem yüksek lisans için yabancı dil eğitimi alicam ama bunlar engel değil eğer eşin yardımcı oluyorsa gerçekten nasipleriyle geliyorlar biz eşimle istiyoruz diyoruz aileleri karıştırmiyoruz onlara gelecek verecek olan biziz sonuçta olana kadar neden çocuk yapmıyorsunuz diyorlardı olmuyo mu diyorlardi şimdi başka şeyler söylüyorlar bende diyorum önce Allah'a sonra da kendime güveniyorum diyorum eğer Allah bize nasip ettiyse vardır bı hayır insanlar hep birşeyler konuşuyor Allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli mutlu evlatlar nasip etsin 🙏

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Zaten söylemeye korkuyorum gerçekten stres yapıyorum ondan demicem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zaten ailem farklı şehirde aynı yerde değiliz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Demeyecem çünkü biliyorum çok kizacaklar ben mutluyum zor olacak ama bakarım ben yaparım inanıyorum 🤗 teşekkür ederim yorumun için
Siz memnunsanız onlarda zamanı gelince kabullenecek kaza ilemi oldu yoksa bilerekmi 🤭

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 5 hafta 6 günlük gebeyim ve 3 oğlum var en küçüğü 19 aylık şuanda. Ve şuan hamileyim ama kimseye diyemiyorum sadece eşim ve ben bide siz ☹️ çünkü ailem annem ablamlar falan duyunca çok büyük tepki verecekler beni çok bunaltacaklar biliyorum. Çünkü daha cocuk doğurmamı istemiyorlardı çünkü 3 erkek çocuk zor hele biri bebek sayilir daha ve çok hareketli üstüne üniversite okuyorum okul bitince memur olurum diye düşüncem vardı hala var. Bu sebeplerden ailem çok karşı bebeğe. Sizce demesem mi en azından 4-5 ay yada doğunca mı söylesem off cidden stres sardı 😕
Öncelikle hayırlı olsun canım. Aile de olsa etraf ne der diye düşünme hiç bebeğine odaklan eninde sonunda öğrenirler o zaman cvbini verirsin şimdiden düşünme. Karnındakinin rızkını Allah veriyor. Kimseye laf düşmez sana da gücünü kuvvetini verir emin ol. Hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle hayırlı olsun canım. Aile de olsa etraf ne der diye düşünme hiç bebeğine odaklan eninde sonunda öğrenirler o zaman cvbini verirsin şimdiden düşünme. Karnındakinin rızkını Allah veriyor. Kimseye laf düşmez sana da gücünü kuvvetini verir emin ol. Hayırlısıyla kucağına al inşallah 🙏
Allah razı olsun canım inşallah 🤗🙏

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bence söyle kısmeti varmış demek ki bu çocuğu da dünyaya getir güzelce buyutursun umarım ve insalh kız olur 🤲🥰 yani can bu sonuçta aldır diyemezler.. ve umarım ilerde memur da olursun

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bence söyle kısmeti varmış demek ki bu çocuğu da dünyaya getir güzelce buyutursun umarım ve insalh kız olur 🤲🥰 yani can bu sonuçta aldır diyemezler.. ve umarım ilerde memur da olursun
İnşallah ama annem ve ablamlar baya kızıyor bu bebek konusuna önlemini al daha yeter okulunu bitir çalış artık biraz kendin için yaşa diyorlar kötü niyetleri yok beni düşünüyorlar ama iste 😔

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah ama annem ve ablamlar baya kızıyor bu bebek konusuna önlemini al daha yeter okulunu bitir çalış artık biraz kendin için yaşa diyorlar kötü niyetleri yok beni düşünüyorlar ama iste 😔
Doğru seni düşünüyorlar ama canım bu son olsun kız olmasa da üzülme ☺️☺️ rabbim verecek olanı ver diğer çocuklarını Salihlerden eylesin bu dönemde fazla çocuk cidden sıkıntılı eğitimi masrafı her yönüyle Allah gönlüne göre versin 🥰

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Doğru seni düşünüyorlar ama canım bu son olsun kız olmasa da üzülme ☺️☺️ rabbim verecek olanı ver diğer çocuklarını Salihlerden eylesin bu dönemde fazla çocuk cidden sıkıntılı eğitimi masrafı her yönüyle Allah gönlüne göre versin 🥰
Aynen öyle Çok zor ben evlendim okulu bıraktım ailem bir delirdi zaten şimdi çocuklar var diye okulu bitiremem diye bunaliyorlar ama öyle yoğun tepki veriyorlar ki bu bebeği mesela şuan ben istemedim cidden Rabbim nasip etmiş oldu hatta gerçekten çocuk istemiyordum daha çocuk yok kariyere odaklanmam lazım diyordum ama geldi nasip buymuş🤗 bu arada duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilmukabele 🙏🙏

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle Çok zor ben evlendim okulu bıraktım ailem bir delirdi zaten şimdi çocuklar var diye okulu bitiremem diye bunaliyorlar ama öyle yoğun tepki veriyorlar ki bu bebeği mesela şuan ben istemedim cidden Rabbim nasip etmiş oldu hatta gerçekten çocuk istemiyordum daha çocuk yok kariyere odaklanmam lazım diyordum ama geldi nasip buymuş🤗 bu arada duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilmukabele 🙏🙏
Kısmeti varmış demek ki cnm 🥰 inşallah kız olur da ki evlat sevgisi da yaşarsın ve sonra tamamen spral taktirir kariyerine odaklanırken.. bölüm neydi cnm hangi branş okuyordun

Tüm sayfalar yüklendi.