Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cananınız tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,274 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Cananınız
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Cananınız

Kayıtlı Üye
rank
Ya neden böyle insanları korkutyrmar bnde üçüncüye hamilemiyim diğer ikisi boş gebelik di şimdi kimseye demedim doktora da gitmedim cnku zihnim meşgul olyr sekiz hafta dln olunca gidicm rabbim nasip ederse ne âlâ etmezse nasip
Daha hiç çocuğum yok ve ilk hamileliğim bir bilgimde yok yarın tekrar kan vermeye gideceğim
Tatlım bende öyle oldu rahim duvarı kalınlaşmış dedi 2 güne bir kan verdim hcg 2 katına yükseldi 10 gün sonra gel dedi gittim kese göründü 6 haftalıkken kalp atışını da 15 gün sonra duyabildim endişelenme sağlıkla gelsin inşallah :)
Teşekkür ederim inanın rahatladım 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha hiç çocuğum yok ve ilk hamileliğim bir bilgimde yok yarın tekrar kan vermeye gideceğim

Teşekkür ederim inanın rahatladım 😊
Amin inşallah okadar heyecanlıyım ki😍

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben yeni hamileyim kan verdim pozitif çıktı fakat ultrasyonda gözükmüyor
Daha çok küçüktür son adet tarihine göre hesapla 7,8 haftalık olunca git görünür benim de kanda çıktı ultrasonda göremedi sadece rahminde kalınlasma var ama bebek diyemem dedi aynı gün öğleden sonra tekrar bakınca keseyi gördü biraz da cihazla alakalı sanırım

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben yeni hamileyim kan verdim pozitif çıktı fakat ultrasyonda gözükmüyor
Doktorlar korkutma konusunda çok iyi ler ikinciye hamileyim doktor ya dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi bir hafta sonra tekrar gittim bu seferde ya geç döllenme yada çoğul gebelik dedi bende başka hastaneye gittim ordada kese yok dedi bir hafta sonra gel dedi bir hafta sonra kese var içi boş dedi iki gün sonra kanamam oldu acile gittim bebek görünüyor kalp atışı yok dedi üç gün sonra yine gel kalp atışı yoksa alırız dediler üç gün sonra gittiğim doktor keseyi bile göremedi kim nerede görmüş diye bana sordu bide yine başka hastaneye gittim ordada bebekte kalp atışı da hepsi var dendi bunu öğrenene kadarda 9 hafta 4 günlük olduk şimdi 22+4 um geç görünebilir biraz daha bekle bı doktor güven vermiyorsa mutlaka başka bir doktora daha görün 3 hastane gezdim bende kiscemi görene kadar 🥰 bir an önce görürsün inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hemen görünmez ki zaten Bebek şimdi nokta kadardır.. biraz daha bekle ,,5 haftanın sonunda git kesesini görürsün o zaman bile gitsen bebek giremezsin aşırı küçük mercimek kadar 🥰 hayırlı olsun şimdiden

Cananınız

Kayıtlı Üye
rank
Cnm hemen görünmez ki zaten Bebek şimdi nokta kadardır.. biraz daha bekle ,,5 haftanın sonunda git kesesini görürsün o zaman bile gitsen bebek giremezsin aşırı küçük mercimek kadar 🥰 hayırlı olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim Allah'ım herkese bu anı yaşamayı nasip etsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktorlar korkutma konusunda çok iyi ler ikinciye hamileyim doktor ya dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi bir hafta sonra tekrar gittim bu seferde ya geç döllenme yada çoğul gebelik dedi bende başka hastaneye gittim ordada kese yok dedi bir hafta sonra gel dedi bir hafta sonra kese var içi boş dedi iki gün sonra kanamam oldu acile gittim bebek görünüyor kalp atışı yok dedi üç gün sonra yine gel kalp atışı yoksa alırız dediler üç gün sonra gittiğim doktor keseyi bile göremedi kim nerede görmüş diye bana sordu bide yine başka hastaneye gittim ordada bebekte kalp atışı da hepsi var dendi bunu öğrenene kadarda 9 hafta 4 günlük olduk şimdi 22+4 um geç görünebilir biraz daha bekle bı doktor güven vermiyorsa mutlaka başka bir doktora daha görün 3 hastane gezdim bende kiscemi görene kadar 🥰 bir an önce görürsün inşallah
İnşallah gerçektende öyle okadar korktum ki🥺😍ama simdi rahatladım böyle herkes iyi biseyler soyleyince

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar