Sorum var Gebelik

• Konbuyu başlatan Damla nur
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Damla nur tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,889 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Damla nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen canım benim göbeğim 5 aylıkken çok belli mesela yani hamile olduğum belli kayinvalidem bu sabah bana diyo ben bundan şüpheleniyorum ikiz mi ne 😀😀 ic karnım dar olduğu için hemen cikiverdi yavrumm🤰😍
Ahahaha benim nerdeyse 30. Hfatada filan çıkmıştı bir de tesettürlü olunca pek gebe olduğumu anlamıyorlardı ama sonradan neler neler dediler yok , karnın aşaığı inmiş yok çok büyük vs vs diye bende hep he diyordum 😂😂 sende evet ikiz de geç

Serra Hümanin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım normal bende hiç birinde olmadı o bence kişin vücüt yapısını göre şekillenir
Galiba öyleymiş canim. Benim arkadaş benden 2 hafta sonra onun var benim yok. Sorun olmuyorsa çokta önemli değil zaten çok şükür güzel gidiyoruz élhamdulillah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahahaha benim nerdeyse 30. Hfatada filan çıkmıştı bir de tesettürlü olunca pek gebe olduğumu anlamıyorlardı ama sonradan neler neler dediler yok , karnın aşaığı inmiş yok çok büyük vs vs diye bende hep he diyordum 😂😂 sende evet ikiz de geç
Aynen bende çok takmıyorum kimseyi ne konuşurlarsa konuşsunlar çok şükür bi sıkıntımız yok şimdilik insallh hiç olmaz benim kaynana işte konusuyor😀😀

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Galiba öyleymiş canim. Benim arkadaş benden 2 hafta sonra onun var benim yok. Sorun olmuyorsa çokta önemli değil zaten çok şükür güzel gidiyoruz élhamdulillah
Cok şükür canım yok canım hiç bir sorun cok şükür bebeyinin sağlığı yerinde en esası o lekenin olub olmaması önemli diyil Rabbim sağ salim kavuşdursun İnşaAllah 🤲🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen bende çok takmıyorum kimseyi ne konuşurlarsa konuşsunlar çok şükür bi sıkıntımız yok şimdilik insallh hiç olmaz benim kaynana işte konusuyor😀😀
En iyisini yapıyorsun kuzum valla takıyoruz da ne oluyor sinir stres erken yaşlanma başka bir şey yok 😂😂

Serra Hümanin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar