Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,558 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar emzirme sütyeni kullanan var mı Gerçekten de kullanmakta yarar var mı alsam mı
Ben emzirme atleti de sütyeni de aldım canım. Kendi Evindeyken değilde, başka bı yerde, misafirliğe falan iyi oluyor. Göğsünü komple açmana gerek kalmıyor bizim insanımız da bi tuhaf yaşlısı, genci hiç emzirme görmemiş gibi dikiyo gözlerini rahatça emziremiyor insan o yüzden özellikle emzirme atleti çok rahat oluyor

Hanifeelif

Kayıtlı Üye
rank
Ben emzirme atleti de sütyeni de aldım canım. Kendi Evindeyken değilde, başka bı yerde, misafirliğe falan iyi oluyor. Göğsünü komple açmana gerek kalmıyor bizim insanımız da bi tuhaf yaşlısı, genci hiç emzirme görmemiş gibi dikiyo gözlerini rahatça emziremiyor insan o yüzden özellikle emzirme atleti çok rahat oluyor
Anladım canım gene de alım Ne olur Ne olmazsa o zaman Evde bulunsun çok tşk

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kafam karıştı canım bir bakacağım Sağ ol canım Teşekkür ederim
Emzirme sütyeninin tek avantajı üstte çıtçıt oluyor sütyeni komple çıkarmak zorunda kalmıyorsun güzel yanı bu ama kötü yanı ise göğüs uçlarını belli ediyor kumaş ince olduğu için göğsün akınca ıslanıyor

Tüm sayfalar yüklendi.