Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Justmumsy tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 600 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Justmumsy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Justmumsy

Kayıtlı Üye
rank
Kozlar bir sorum olacak ben 8 gün önce iki tane çatlatma iğnesi vuruldum iki üç gündür kasıklarımda ağrı belimde ağrı vücudumda ateş var yumurtam çatlamış mıdır acaba bu belirtiler nedir

Justmumsy

Kayıtlı Üye
rank
Allah razı olsun canım benim senin de ne duan varsa Allah nasip etsin 🙏🏻 Hayırlı haberler alayım Allah’ın izniyle ilk buraya yazacağım 🌸💗

Justmumsy

Kayıtlı Üye
rank
InsAllah InsAllah benimde yıllarca çocuğum olmadı
Ah canım benim kaç sene sonra oldu Allah bağışlasın 🙏🏻 Ben yeni babamı kaybettim mental anlamda iyi değildim ve çevreden çok baskı aldım yüzüme yüzüme neler dendi bebek için psikolojik açıdan kötü etkilendiğim için bir süredir olmadı ben de tedaviye başladım

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ah canım benim kaç sene sonra oldu Allah bağışlasın 🙏🏻 Ben yeni babamı kaybettim mental anlamda iyi değildim ve çevreden çok baskı aldım yüzüme yüzüme neler dendi bebek için psikolojik açıdan kötü etkilendiğim için bir süredir olmadı ben de tedaviye başladım
Kaç sene olmadı bende annemi kaybedince sıkıntı stresten etkilendim galiba

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar