Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nazife kuzu tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,465 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Nazife kuzu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Nazife kuzu

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar dün doktora kistim var diye gittim ama gebelik kesesi olduğunu söyledi sonra kan verdim Negatif geldi referans değeri 5 Beta 1.20 geldi sizce küçük olduğu için midir??

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar dün doktora kistim var diye gittim ama gebelik kesesi olduğunu söyledi sonra kan verdim Negatif geldi referans değeri 5 Beta 1.20 geldi sizce küçük olduğu için midir??
Kese görünüp nasıl kanda çıkmadı ki canm 🙄 kesenin görünmesi için 5 haftalık falan olması lazım 5 haftalık kan değerlerinin baya yüksek çıkması lazım bilemedim 🙄 bir iki gün sonra tekrar bi kan ver başka bi dra daha görün istersen Allah gönlüne göre versin inşallah

Nazife kuzu

Kayıtlı Üye
rank
Kese görünüp nasıl kanda çıkmadı ki canm 🙄 kesenin görünmesi için 5 haftalık falan olması lazım 5 haftalık kan değerlerinin baya yüksek çıkması lazım bilemedim 🙄 bir iki gün sonra tekrar bi kan ver başka bi dra daha görün istersen Allah gönlüne göre versin inşallah

Ekli dosyalar

• IMG-20210727-WA0010.jpeg
    IMG-20210727-WA0010.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 140

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Belki kan sonucun yanlış çıkmıştır canım tekrar bi kan ver kese oluşmuş kanda da çıkması lazımdı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar