Gebelikta dvitamini

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan Gebelikta dvitamini başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,146 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelikta dvitamini
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Bana monovit d3 yazdı bir ay kullanmadım şimdi başladım kullanmazsan çocuğun gelişimine zararlı falan diye yazıyo internette o yüzden sağlıkocağı yapmıyoruz dedi önümüz ay devlete gidip isticem bneim istememle yaparmı bilmem kan ilacınıda kullanmıyorum 😑
Ocean temiz içerikli canim D3 K2 olarak kullaniyorum zeytinyağ içerikli yani , demir ilacı önemli tadından dolayi mi kullanamiyorsun , pekmez ihmal etme ilaç alamiyorsan , Doğal içerikli en azından Floradix Demir ve vitamin takviye edici sıvı bitkisel takviye edici kullanabilirsin etkili tavsiye ederim

Son düzenleme:

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Ocean temiz içerikli canim D3 K2 olarak kullaniyorum zeytinyağ içerikli yani , demir ilacı önemli tadından dolayi mi kullanamiyorsun , pekmez ihmal etme ilaç alamiyorsan , Doğal içerikli en azından Floradix Demir ve vitamin takviye edici sıvı bitkisel takviye edici kullanabilirsin etkili tavsiye ederim
Pekmez tüketiyorum kan yapıvı şeyler ya ilaçsız gebelik geçirmek istiyorum ondan kullanmak istemiyorum dediğin dvitaminlerini araştırdım madem kullanacaksam onlardan alayım bari 😞
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Peki bunu kaç damla içicem diğerine eczanede 6damla yazmışlardı

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Pekmez tüketiyorum kan yapıvı şeyler ya ilaçsız gebelik geçirmek istiyorum ondan kullanmak istemiyorum dediğin dvitaminlerini araştırdım madem kullanacaksam onlardan alayım bari 😞
Anlıyorum seni canım doğal en güzeli değerlerin yükselir doğuma kadar inşaallah ⚘

Peki bunu kaç damla içicem diğerine eczanede 6damla yazmışlardı
4 damla canim , 1000 IU benimki

Son düzenleme:

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Anlıyorum seni canım doğal en güzeli değerlerin yükselir doğuma kadar inşaallah ⚘

4 damla canim , 1000 IU benimki
Çok düşük değil ama illa düşüyor sanırım o yüzdende herkese veriyolar doğal içerikli alırım ozaman bakalım teşekkür ederim 😇

Tüm sayfalar yüklendi.