Gebelikte 33 haftada bebegin kilosu ne kadardır ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Naazru tarafından oluşturulan Gebelikte 33 haftada bebegin kilosu ne kadardır ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,368 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte 33 haftada bebegin kilosu ne kadardır ?
Konbuyu başlatan Naazru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 33.hafta iken bebeğinin kilosunu bilen hatırlayan var mı benim pazartesi günü kontrolüm var 3 hafta önce gittiğimde kilosu küçük dedi doktor biraz üzülmüştüm umarım gene öyle demez
Benımde 1500 demşti . Bişey olmaz kilo alyorlar birden

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Günde kaç bardak içtiniz ve hazır sütmü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Günde kaç bardak içtiniz ve hazır

Benimde 32 haftadayken 2 kiloydu
Valla doktorum bana ya sağılmış sütğ yasakladı daha doğrusu bildiğin inekten gelmediği sürece içme dedi normal pastörize süt içtim ilk zamanlar günde 1 bardak içiyordum yatmadan önce ama sonlara doğru midem yandıkça içtim artık 1 litreyi bitiriyordum

Naazru

Kayıtlı Üye
rank
Yaa Allahım delirecem kaynana laf etti nasıl bir tabir bebeğe anne karnında bile karışıyorlar biberon mu verecektiniz bebeğe karnında delirdi bu millet iyice
Malesef canım öyleler ablam da çok çekiyor kaynanasindan bu yönde onun da küçük doğurdu diye soylemedigi kalmadi

Benımde 1500 demşti . Bişey olmaz kilo alyorlar birden
İnşallah canim

...

Moderator
Mod
rank
32ın sonun da benım kı 2085 gram ama erkn dogum rıskım olustu heran dogum yapabılrım bende,, 😢
Benimde 33 haftalık erken doğum ridkim vardı canım.Geçti çok şükür.Seninkide geçer inşaAllah canım.Sağlıkla vaktinde al kucağına canım.
Benim suyum fazlaydı.Senin neden riskin var kuzum.

Dilber Yaşar

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 33 haftalık erken doğum ridkim vardı canım.Geçti çok şükür.Seninkide geçer inşaAllah canım.Sağlıkla vaktinde al kucağına canım.
Benim suyum fazlaydı.Senin neden riskin var kuzum.
Suyum yok sancım knamam yok normal muyane ye gelmıstım 2 cm acılma grdu yatıs verdı erkn dogum dedı bılmıyorum kı😢

...

Moderator
Mod
rank
Suyum yok sancım knamam yok normal muyane ye gelmıstım 2 cm acılma grdu yatıs verdı erkn dogum dedı bılmıyorum kı😢
Bana yatış vermemişti doktorum.Hatta şöyle diyeyim arkadaşımda 4 cm açıklık vardı.Günler sonra doğuma gitti.

Bana yatış vermemişti doktorum.Hatta şöyle diyeyim arkadaşımda 4 cm açıklık vardı.Günler sonra doğuma gitti.
Başka hastaneyedemi gitseydin canım.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar