Gebelikte bel ağrısı normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Gebelikte bel ağrısı normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,231 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte bel ağrısı normal mi ?
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

...

Moderator
Mod
rank
Annişler nasılsınız iyi akşamlar belim çok şiddetli agrıyor bazen karnım çok agrıyor bebek çok hareketli sizce ne yapım bu akşam Çok agrıyor 38 +4 günlüyüz
İyi akşamlar sibelum♥️.Ben onu yerim ya.MaşaAllah hareketli prenses😘Doğum yaklaştıkça ağrılarda ağırlıkta artıyor canım.Benimde nedense iki gündür mide bulantım var.

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız iyi akşamlar belim çok şiddetli agrıyor bazen karnım çok agrıyor bebek çok hareketli sizce ne yapım bu akşam Çok agrıyor 38 +4 günlüyüz
Cnm aynı bndede var belim kopmus gibi ağrıyı valla normal bnce son haftalardayiz bnimki çok hareketli hem özel bölgeye ağrı yapıyor doktora sordum normal dedi bu duruma

Kehribal

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar canım benimde 38+4 bel ağrısı başlarda oldu geçti şimdi yine başladı sıcak tutmaya çalışıyorum bilmiyorum oda ne kadar faydalı

Tüm sayfalar yüklendi.