Gebelikte en çok neye dikkat edilmeli

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şeyma78 tarafından oluşturulan Gebelikte en çok neye dikkat edilmeli başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,242 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte en çok neye dikkat edilmeli
Konbuyu başlatan Şeyma78
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azeri

Şeyma78

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 hafta 5 günlük hamileyim bu günlerde en çok nelere dikkat etmem gerekiyor temizlik vs.yapıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 7 hafta 5 günlük hamileyim bu günlerde en çok nelere dikkat etmem gerekiyor temizlik vs.yapıyorum ama yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Ağır kaldırma canım ağrı kesici ilaç bitki çayı gibi şeyleri doktoruna sormadan içme maydanoz suyu soğan suyu gibi şeylerde tüketme bol bol dinlen ev işiyle kendini çok yorma

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ağır kaldırma, kendini yormadan yap işlerini, yukarılara uzanma, maydanoz fazla tüketme, çamaşır suyu filan da kullanma, baş dönmesi varsa oturup kalkarken bi yerlere tutun.. simdi aklıma gelen bunlar

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Genç anne

Kayıtlı Üye
rank
10 hafta ya kadar bol.bol dinlenmeye calis bebegin yerlesme oturma donemindesin suan iyi tutsun kendini cunku basta nasilsa hep oyle geciyo saglam olsnki saglam bi gebelik gecir

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
İyi bir gebe takip doktoru bulmaya dikkat etmelisin bence en başta çünkü süreç çok uzun ilk gebelikse sudan çıkmış balık gibi oluyorsun sonrasında beslenme çok önemli şeker takibini düzenli yapmalısın bebeğe geçti mi doğduktan sonra bebek yaşı ilerledikçe çok olumsuz etkileyor. Kullanman hereken vitaminleri ne zaman kullanıp ne zaman bırakacağına dikkat etmelisin ve hep kendi kendini gözetim altında tut farklılık hissettiğinde direkt doktora danış diğerleri malum şeyler ağır kaldırma falan filan

Tüm sayfalar yüklendi.