Gebelikte Geceleri aşırı el kol uyuşması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Gebelikte Geceleri aşırı el kol uyuşması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,678 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte Geceleri aşırı el kol uyuşması
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Aynı bende öyleyim gece kalkıyorum ki sağ elim cok fena ağrıyor uyusmadan ayrı elimi hic hissetmiyorum yarın üniversiteye gidicem
Mahvoldum resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin inşallah canım
Cümlemiz inşallah cnm

Hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin inşallah canım
Cümlemiz inşallah cnm

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız 35 +4 günlüuüz geceleri elim ve kollarım çok uyuşuyor uykular haram oluyor artık oturupaglıyorum doktora dedim sinir damarları üst üste biniyor dedi magnezyum kullandım geçmedi sizdede olıyormu
Benimde oluyor canım benim ikinci gebeliğim de başlamıştı doğum dan sonra doktora gittim sinir sıkışması var dedi hamilelikle alakası yok benim normalde de oluyor çok fena birsey ellerim bileklerime kadar uyuşuyor hissetmiyorum bir müddet senin de az kaldı canım allah yardımcın olsun inşallah❤

Benimde oluyor canım benim ikinci gebeliğim de başlamıştı doğum dan sonra doktora gittim sinir sıkışması var dedi hamilelikle alakası yok benim normalde de oluyor çok fena birsey ellerim bileklerime kadar uyuşuyor hissetmiyorum bir müddet senin de az kaldı canım allah yardımcın olsun inşallah❤
Benim şuan en büyük sıkıntım kaburga batmasından uyuyamiyorum nefesim kesiliyor gibi oluyor yatamıyorum uyku haram oldu artık benim daha çok var 30+1 oldum

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank

Benim şuan en büyük sıkıntım kaburga batmasından uyuyamiyorum nefesim kesiliyor gibi oluyor yatamıyorum uyku haram oldu artık benim daha çok var 30+1 oldum
Kaburga bitti şimdi uyuşma geldi

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Annişler nasılsınız 35 +4 günlüuüz geceleri elim ve kollarım çok uyuşuyor uykular haram oluyor artık oturupaglıyorum doktora dedim sinir damarları üst üste biniyor dedi magnezyum kullandım geçmedi sizdede olıyormu
Ayy Sibel sorma dün yaşadım bende öyle bı uyusmaki şişiyor elim bide karanlıkta gece lambasinda morarmış gibi gözüküyor zaten uyku yok az dalmışım gece hızlıca kalkıp kolumu sallıyorum falan uyuşuk sis eşim dedi napiyosun dedim elim kolum fena nolcaksa bu halimiz bide bu aralar duygu değişikliği var oğlumu bırakıp nasıl doğuma gideceğim diye ağlayıp duruyorum 😔

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Gwcmis olsun canım yağlı tuzlu tüketme bol su tüket az kaldı az insallah

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım benim öyle hatta kaşıntı yapıyor bu durum ben kaç günlerce bu nedenle uyumadığımı biliyorum 💤

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim sol elimin parmakları neredeyse 6 aydır uyuşuktu son iki haftadır açılma oldu çok şükür ödemden kaynaklıymış sırtıma zeytin yağı ile masaj yaptırıyorum gücü kuvveti yerinde olan biri yapsın rahatlatıyor sonra hemen uyursun zaten sende dene geçmiş olsun

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım benim öyle hatta kaşıntı yapıyor bu durum ben kaç günlerce bu nedenle uyumadığımı biliyorum 💤
Aynen valla birşey soracam çok kötü karın agrım var bide belim çok agrıyor birden agrı girdi normalmi

Canım benim sol elimin parmakları neredeyse 6 aydır uyuşuktu son iki haftadır açılma oldu çok şükür ödemden kaynaklıymış sırtıma zeytin yağı ile masaj yaptırıyorum gücü kuvveti yerinde olan biri yapsın rahatlatıyor sonra hemen uyursun zaten sende dene geçmiş olsun
Denerim kuzum herif yapar

Denerim kuzum herif yapar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar