Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oy maşallah canım maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah . Aynen yolu yarılamışsın bizim doğum planlı olacağı için . 5 hafta var bakalım prenses erken gelmek istemezse şuanlık sorun yok . Nerelisin canım miniğin cinsiyeti ne
Oy maşallah canım maşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah . Aynen yolu yarılamışsın bizim doğum planlı olacağı için . 5 hafta var bakalım prenses erken gelmek istemezse şuanlık sorun yok . Nerelisin canım miniğin cinsiyeti ne
Ankaralıyım canım eşim asker ama astsubay Amasya’da yaşıyoruz bebeğimizin cinsiyeti kız adı da elizan olucak inşallah sen nerelisin nerede yaşıyorsun canım
Hepsi tamam ama istirahat etme şansım olmuyor, eşim de grip zaten ondan geçti bana ikimiz de yatak yorgan yatıyoruz ama tabi ben yatamıyorum erkekler bilirsiniz gribi sanki kanserlermis gibi geçirdikleri için şudur yemektir ilaçtır ona kosturmaktan kendim dinlenemiyorum malesef o konuda düşünceli değil eşim bu kadın iki canlı hizmet etmiyorum bari yormuyayim diye,,
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ankaralıyım canım eşim asker ama astsubay Amasya’da yaşıyoruz bebeğimizin cinsiyeti kız adı da elizan olucak inşallah sen nerelisin nerede yaşıyorsun canım
Aaa ben aslen Ordu ama 20 yaşına kadar Ankara’da büyüdüm . Sonra evlendim Kırklareline gelin gittim öyle canım . Maşallah sağlıkla gelsin inşallah prenses
Kızlar mrb felaket grip oldum ıhlamur içsem ballı limonlu birde yatarken parol içsem olurmu yada hamilelikte grip olup nasıl iylestiniz Allah'ım burnum tıkalı ağız tadim yok nasıl iyilesicem terliyorum açılmam gereken yerde daha çok hasta oluyorum heryerim ağrıyor parol bir önceki doktor ağrın olduğu Zaman iç diyordu ama bu doktor ne iç dedi ne içme dedi
Kızlar mrb felaket grip oldum ıhlamur içsem ballı limonlu birde yatarken parol içsem olurmu yada hamilelikte grip olup nasıl iylestiniz Allah'ım burnum tıkalı ağız tadim yok nasıl iyilesicem terliyorum açılmam gereken yerde daha çok hasta oluyorum heryerim ağrıyor parol bir önceki doktor ağrın olduğu Zaman iç diyordu ama bu doktor ne iç dedi ne içme dedi
Çok geçmiş olsun canım ben de grip oldum ilk zamanlar daha kötü oluyordum sonradan yavaş yavaş düzeldim ben yatarak geçirdim ne bişy yiyebildim ne içebildim Allahım şifa versin sanada