Gebelikte hiç kusmamak normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Gebelikte hiç kusmamak normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,870 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte hiç kusmamak normal mi ?
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hafureren

Hayattaki mucize

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5 haftaligim suan hic bulanti kusma yok sadece geceleri migde yanmasi oluyo onuda sade sodayla hallettim cok sukur🙏ins hic kusmadan devam ederiz

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ilk gebeliğim 5 haftalık gebeyim ben hiç kusmuyorum ya sadece arada tansiyonum düşüyor gibi oluyor o bu normal mi hiç kusmadım ya sanki hamile değilim birşeyden midem de bulanmıyor
Ewet blki rahat gecirirsn cnm bnde hiç kusmadim 8 9 haftalardan sonra sadece tiksinme bulantı başladı çok şükür rahatım ilk aylarda biraz

Kübra gök

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ilk gebeliğim 5 haftalık gebeyim ben hiç kusmuyorum ya sadece arada tansiyonum düşüyor gibi oluyor o bu normal mi hiç kusmadım ya sanki hamile değilim birşeyden midem de bulanmıyor
Maşallah canım bende 8 aylık gebeyim hiç bulantım kusmam olmadı zehirlenme haric herkese soyleme sonra göz değiyo tadını cıkar

EsKa

Kayıtlı Üye
rank
olabilir canım. benim hiç bulanmamıştı midem. annem gülerdi bana ne biçim hamilesin diye 😃 birkaç kez tansiyonum düşmüştü

Tüm sayfalar yüklendi.