Sorum var Gebelikte ilk tahlil ve gebelik bildirimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan Gebelikte ilk tahlil ve gebelik bildirimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte ilk tahlil ve gebelik bildirimi
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben 10+3 teyim sağlık ocağına bildirim yapmam gerekiyor ve iki üç hafta önce doktorum tahlil vermemi söylemişti sağlık ocağı uzak ve sabah bulantım var diye biraz geciktim eşimle gideceğiz. Sizce geç mi tahlil bakmak için yoksa normal mi?

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben 10+3 teyim sağlık ocağına bildirim yapmam gerekiyor ve iki üç hafta önce doktorum tahlil vermemi söylemişti sağlık ocağı uzak ve sabah bulantım var diye biraz geciktim eşimle gideceğiz. Sizce geç mi tahlil bakmak için yoksa normal mi?
Tahlil genelde sabahları alınıyor sağlık ocaklarında yaşadığın yerde nasıl bilmiyorum Ankara'da sabah 9-10 arası önce bilgi al boşuna gitmiş olma numarasını bulabilirsen ara derim henüz gitmediysen tabii

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Tahlil genelde sabahları alınıyor sağlık ocaklarında yaşadığın yerde nasıl bilmiyorum Ankara'da sabah 9-10 arası önce bilgi al boşuna gitmiş olma numarasını bulabilirsen ara derim henüz gitmediysen tabii
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet burada da sabah ama sabah bulantım olduğu için gidemedim acaba geç kalmış mıyımdır bir şey derler mi niye daha önce gelmedin gibi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank

Evet burada da sabah ama sabah bulantım olduğu için gidemedim acaba geç kalmış mıyımdır bir şey derler mi niye daha önce gelmedin gibi
Yoo demeye hakları yok ama derlerse de herkesin müsaitlik durumu koşulları farklı sonuçta herkes aynı hayatı yaşamıyor 🤷‍♀️ ilk çocuk mu

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
aslında değil ilki 16. Haftada anensefali(beyin kafatası kemiklerinin oluşmaması) teşhisi konuldu kürtaj oldum. İlkinde hemencecik gitmiştik sağlık ocağına bu sefer biraz ağırdan alıyorum her şeyi ama biraz geciktiğimi farkettim sadece

aslında değil ilki 16. Haftada anensefali(beyin kafatası kemiklerinin oluşmaması) teşhisi konuldu kürtaj oldum. İlkinde hemencecik gitmiştik sağlık ocağına bu sefer biraz ağırdan alıyorum her şeyi ama biraz geciktiğimi farkettim sadece
Yoo demeye hakları yok ama derlerse de herkesin müsaitlik durumu koşulları farklı sonuçta herkes aynı hayatı yaşamıyor 🤷‍♀️ ilk çocuk mu

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Hayır merak etme ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde 5 ya da 6 haftalıktı sağlık ocağındaki ebe önce kadın doğum değerlerine baksın metabolizman çok hızlı gebelik sağlıklı ilerlemeyebilir boşuna kayıt açmayalım demişti 🤦‍♀️ benim bu konuşmayı sindirip doktora gitmem biraz vakit aldı yanlış hatırlamıyorsam 12 haftalık falandı gittiğimde ha her gidişim burnumdan geldiyse de fındığım beni bırakmadı şimdi 2 buçuk yaşında 🤗

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Neden burnunuzdan geldi acaba riskli bir gebelik miydi ? Bu arada maşllah uzun ömürleri olsun inşallah
Teşekkür ederim 🌸 evet ritim bozukluğum var ilaç kullanıyordum ama hamilelik boyunca elhamdülillah ilaca hiç ihtiyacım olmadı kalp ağrısını unutmuştum hatta 🥹 doktorlar hep aldırmaktan bahsettiler yok metabolizman çok hızlı bebek yaşamayacak yok kalp rahatsızlığın senin için sorunlu hamilelik demek her gidişimde aldıralım dediler çok zayıftım çevrem de bu bebek yaşamaz diyordu o da büyük strese sokuyordu ama eşimle umut ettik hep özellikle kızım tekme atmaya başladığında söylenen her şeyi unutup cennette yaşar gibi keyfime bakmaya başladım doktor kontrolleri kötü de geçse kızımın hareketlerinden güç alıyordum nasılsa Rabbim vermiş alırsa da birgün illa kavuşturacak diyordum inan evet ağlıyordum hep ama hemen geçiyordu sadece sevdiğim ve pozitif insanlarla konuştum sevdiğim yiyecekleri yedim keyif aldığm kanalları programları izledim hep dua ettim o zaman mutlu olmayı bildim ve şimdi hala çok mutluyum yazabileceğim çok şey var ama seni sıkmak istemiyorum yeterince uzun oldu zaten 😅 özetle anlatacak olursam hamileliğinde ne duyarsan duy hep güzellik görsün gözlerin hep mutlu ol inan bebek hissediyor ve bence karakteri de ona göre şekil alıyor uyumak mı istiyorsun uyu yürümek mi istiyorsun yürü ama hep mutlu şeyler hayal et keşke o günlerde bana ağlamana gerek yok diyecek manevi olarak destek olacak birileri olsaydı hiç ağlamazdım hafif bir görme bozukluğum var muhtemelen o sıra oldu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar