Gebelikte karnım çıkmadı normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kaderkarabay tarafından oluşturulan Gebelikte karnım çıkmadı normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,720 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte karnım çıkmadı normal mi ?
Konbuyu başlatan Kaderkarabay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ipekdilan123
5 aylık hamileyim halla karnım çıkmadı normalmi bu
Normal kuzum iç karnın geniştir benim de çıkmamıştı son aylarda biraz belliydi doğumdan sonra hiç kalmadı hamile kalmadan öncekinden daha zayıf oldu karnim.bende korkup doktora sormuştum iç karnın geniştir bebegin gelişimi gayet iyi demişti sadece 9 kilo almistim son 8ve 9. Ayda belirgenlesmisti biraz karnım

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Normaldir.. İç karnın geniştir. Bi arkadaşımın doğuma kadar çok az çıkmış 5 aylık falan gibiymiş doğumda 😄
Hiç bunları dert etme sen.. Hamilelik heyecanı göstergesi onu görmek istiyorsun anlıyorum ama belki ilerleyen zamanlarda daha da belirginleşir.. 🙏 Sağlıkla gelsin inşallah 🤗

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım 6. Aydan sonra belli oluyor iç karni genis olanlarda ya da kilosu fazla olanlarda. Kendinizle kiyaslamayin herkesin bünyesi farkli

...

Moderator
Mod
rank
İlkgebelikse çıkmaya başlar canım.İç karnın geniş olabilir.Doğumuma 9 gn kaldı karnım top kadar.Benimde karnım küçük.bebeğin gelişimi iyiyse birşey olmaz kuzum.😊

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Normal cnm 9 aylık hamileyim karnım 6 aylık gibi iç karın geniş olunca oluyor 5 aylıken dümdüzdem 1 kilo bile almadım hamileligimde iç karnı geniş okanların bebek alıyor anne hiç almıyor
Yok canim ic karnim genis degil kendim hic kilo almadim ama top yutmus gibi 3 aylikken cikti karnim ilk kizim 4 küsür kilo dogdu simdi 2. Ye hamileyim nasipse oglum geliyor 22+1olduk 7 aylik gibi karnim var ama kendi vucudumda hicbir kilo degisimi olmadi top gibi gobus var sadece bunyeden bunyeye degisiyor bence😄

Tüm sayfalar yüklendi.