Gebelikte karnım çıkmadı normal mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kaderkarabay tarafından oluşturulan Gebelikte karnım çıkmadı normal mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,720 kez görüntülenmiş, 46 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte karnım çıkmadı normal mi ?
Konbuyu başlatan Kaderkarabay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ipekdilan123
M

Mutlu anne 5

Guest
5 aylık hamileyim halla karnım çıkmadı normalmi bu
Bende 5 aylık hamileyim karnım baya görünüyor yani görenlerin maşallah kaç aylık oldun yada cinsiyet bellimi diye soracakları kadar görünüyor seninde bebeğinin gelişimi iyiyse demekki iç karnın geniş o yüzden fazla çıkmamıştır

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Çatlaklar olmuyor diyoruz ama oluyor. Benimkiler hiç gözükmüyordu doğumdan sonra morardı birden hepsi ödüm koptu doktor krem yazmıştı gebelik te oluşan çatlaklar mış kanmı gitmiş oraya ne öyle bişey söylemişti o yüzden oluşmuş
Demek ki vücuda bağlı desene küçükte olsa büyükte olsa çatlak oluşuyo🤦‍♀️

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
5 aylık hamileyim halla karnım çıkmadı normalmi bu
Bence normal daha dün arkadaşımda toplandık yılbaşı kutlamak için 3 gebe biri 11 haftalık ben 23 haftalık diğer arkadaş 31 haftalik karnı en büyük duran 11 haftalık olandı bizde inanamadik 31 haftalik olanın normal göbeği var giydi ben karnım yok diyordum onu girunce varmış dedim 🤣 herkesin kilosu boyu iç karın genisligi farklı her gebe de her gebelikte birbirinden farklı oluyor

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Benim annem hepimiz 4 4.5 kilo dogmusuz ve benden bir küçük kız kardeşim beş kilo normal doğum yapmış hepsini 16 yaşında evlenmiş annem

Tüm sayfalar yüklendi.