Gebelikte 🍋 limon yemek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Gebelikte 🍋 limon yemek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,996 kez görüntülenmiş, 42 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte 🍋 limon yemek
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Normalde ekşi aserirsen kız olur derler ama çoğunluk tutuyor 😁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatlı yiyince midem bı tuhaf oluyor canımda hiç istemiyor normalde tatlı delisiydim☺️
Bende ikinciye hamileyim ilk gebeligimde gecenin yarısı uyanır tatlı yerdim oğlum oldu şimdi hamile kaldigimdan beri yediğim tek tatlı şey günde bir kaşık pekmez yemek oda zorla tuzlu acı ekşi şeyleri daha çok yiyorum 19+3 oldu hala bulantım da var etrafımda herkes kız kesin diyor inşallah kızdır cuma günü ogrenicem çin takvimindede kız çıktı bende bekliyorum bakalım hurafemi gercekmi gorucez

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bende ikinciye hamileyim ilk gebeligimde gecenin yarısı uyanır tatlı yerdim oğlum oldu şimdi hamile kaldigimdan beri yediğim tek tatlı şey günde bir kaşık pekmez yemek oda zorla tuzlu acı ekşi şeyleri daha çok yiyorum 19+3 oldu hala bulantım da var etrafımda herkes kız kesin diyor inşallah kızdır cuma günü ogrenicem çin takvimindede kız çıktı bende bekliyorum bakalım hurafemi gercekmi gorucez
Haber verirsin cnm bekliyorum. 🥰

Limon yedim erkek oldu canim 😂 hemde limon gibi sarı
Demek ki çoğu söylenen hurafe 😁

Limon yedim erkek oldu canim 😂 hemde limon gibi sarı
Demek ki çoğu söylenen hurafe 😁
Aynen canım hayırlısı olsun herşeyin bir sonu vardır güzellikler nasip etsin rabbim
Amin inşallah ben resmen ölüyorum başındayım kusma bulantı ruh sağlığım bozuldu resmen

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim bagislain cnm benim ilk gebeliğim ikinciyi zor düşünürüm bulantı kusma beni mahv etti
Sagolasin İlkte öyle zorluklar yaşadığimki hamilelikte değil doğumdan sonra bir daha istemem diyordum ki 5 yıl geçince kardeş olsun istedik 🤭 kusmada hiç yaşamadım ikisinde de bunye meselesi cnm benim geçecek bu günler inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.