Gebelikte prilam kullanma Tadım kalmadı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Gebelikte prilam kullanma Tadım kalmadı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 744 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte prilam kullanma Tadım kalmadı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar merhaba. 12 haftalık gebeyim yediğim her şeyde bozuk tadı var hiç bir şey tüketemiyorum. Her şeyin tadı bozuk geliyor. Prilam kullanıyorum ama faydasını az gördüm. Mide bulantısı hat safhada ne yesem kusuyorum var mı benim gibi olan Allahım bize yardım etsin.

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kızlar merhaba. 12 haftalık gebeyim yediğim her şeyde bozuk tadı var hiç bir şey tüketemiyorum. Her şeyin tadı bozuk geliyor. Prilam kullanıyorum ama faydasını az gördüm. Mide bulantısı hat safhada ne yesem kusuyorum var mı benim gibi olan Allahım bize yardım etsin.
Hala var canım bende 20.haftaya doğru biter diye düşünüyorum zor ama geçicek inşaallah💗

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleydim prilama rağmen kustum hep ama bende bozuk tat yoktu içtiğim suyu bile kustum 6. Aydan sonra hafifledi çok şükür şimdi eskiye göre kusuyorum gibi bisey ama herkesin aynı olmaz senin daha erken geçebilir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bende kullandım günde 2 defa ve gavisson şurup içtim .. azda olsa iyi geldi ama ara ara dediğin gibi çoğu şey ilaç yaşındaydı.. ama.sukur biraz azaldı 11 haftamdayim kusma durdu şuan ama arada halen bazı seyelrden midem.bulaniyor olmadı sen doktoruna danış yakında seninde geçer

Tüm sayfalar yüklendi.