Hayırlısı olsun ilk önce . Ben ilk bebeğimi 2022 yılında Ankara bilkette dümyaya getirdim o zamanlar sorunsuz bir hastaneydi yada öyle gözüküyordu bilmiyorum, aradan 2 yıl geçti önce teyzem hamişe kaldı ve hastane de bebek dowm sendromumlu bebeği aldırın diye kaç kere kadının üstüne gittiler sürekli aldırmayacağım deyip kâğıt imzası istediler . Ondan sonra ben gebe kaldım ikinci bebeğime 2024 yılında doğurdum ama hastanede bana hamileliğimi zehir ettiler . Bebeğın kolu kısa bacağı kısa çocukta anormal bir şey var insan gibi değiş bebeği aldırın test yaptıralım genetik mi değil mi bakalım diyerek süreki olarak bunu direttiler . Ben tam 38 hafta onların bebeğin anormal bir insana benzemiyor kolları kısa bacakları kısa demesi ile zehir ettim . Ve bebeğim nasıl olıyorsa “ sezaryan doğumda bebeğin ciğerine su kaçması imkansız, çocuk doktorumuz söyledi” doğumda sözde su kaçmış diyerek tam 5 gün yatırdılar ve 3 saat aralıklarla bebeği beslediler çocuk açlıktan sarılık oldu zayıfladı en son kendi imzamla bebeği çıkarttım hastaneden . Sonra sözde onların dediği anormal hastalığı bulmak için tam 3 ay hastane hastane gezdim . Genetik sonucumuz şükür temiz çıktı ki bebeğimin eli ayağı yüzü de normal .
3 ay önce orada yengem doğum yaptı bebeğe doğum boyunca sürekli olarak beyninde sorun var kalbi çok büyük denildi testler temiz geldi hatta o kadar ki kadın etlik şehir hastanesine de gitti doktor çocukta bir problem görmedi . Tekrar bişkente gitmeye devam etti doğumdan 1 saat sonra bebek vefat etmiş vefat nedenini asla bilmiyorlar yengem bebeği gördüm ağladı diyor .doktorun biri direk çldü diyor diğerleri ise yoğun bakıma alındı 1 saat sonra öldü diyor ölüm raporu adam akıllı yok çocuğa bir genetik testi yapmamışlar ayağından alınan topuk kaınında bir anormallik çıkmadı ama o yavrum öyle güme gitti . Herkes o kadar pişman ki size gitmeniz gereken şu hastane diyemem ama uzak durmanız gereken bir hastane varsa muhakkak Bilkent şehir hastanesi derim . Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah