Bayanlar 16 haftalık gebeyim ve çok sık hapuşrma var fakat grip değilim neden sizce?? 🥺
E Esragedik Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 7 4 Ocak 2022 #1 Bayanlar 16 haftalık gebeyim ve çok sık hapuşrma var fakat grip değilim neden sizce??
R RüvvvAylizAda Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 138 Konum Samsun 4 Ocak 2022 #2 Kullandığın bir ilac falan var mi bende de ayni sıkıntı var
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 4 Ocak 2022 #3 Esragedik' Alıntı: Bayanlar 16 haftalık gebeyim ve çok sık hapuşrma var fakat grip değilim neden sizce?? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Esragedik' Alıntı: Bayanlar 16 haftalık gebeyim ve çok sık hapuşrma var fakat grip değilim neden sizce?? Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
E Esragedik Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 7 4 Ocak 2022 #4 Rüvvvv' Alıntı: Kullandığın bir ilac falan var mi bende de ayni sıkıntı var Genişletmek için tıkla ... Yok ilaç falan alerji olabilir dıe düşünüyorum
Rüvvvv' Alıntı: Kullandığın bir ilac falan var mi bende de ayni sıkıntı var Genişletmek için tıkla ... Yok ilaç falan alerji olabilir dıe düşünüyorum
Ö Öğretmen1 Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 13 4 Ocak 2022 #5 Bende öyleyim ve sebebini bilmiyorjö bi başlıyorum 7 8 defa hapşırıyorum hamilelik öncesinde de olurdu ama bu kadar sık olmazdı
Bende öyleyim ve sebebini bilmiyorjö bi başlıyorum 7 8 defa hapşırıyorum hamilelik öncesinde de olurdu ama bu kadar sık olmazdı
R RüvvvAylizAda Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 138 Konum Samsun 4 Ocak 2022 #6 Acaba tetikleyen bi hormon falan mi var bazi arkadaşlarda da kaşıntı falan da oluyo ya.
E Esragedik Kayıtlı Üye Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 7 4 Ocak 2022 #7 Öğretmen1' Alıntı: Bende öyleyim ve sebebini bilmiyorjö bi başlıyorum 7 8 defa hapşırıyorum hamilelik öncesinde de olurdu ama bu kadar sık olmazdı Genişletmek için tıkla ... Benimde günde 10 kere faln oluyo
Öğretmen1' Alıntı: Bende öyleyim ve sebebini bilmiyorjö bi başlıyorum 7 8 defa hapşırıyorum hamilelik öncesinde de olurdu ama bu kadar sık olmazdı Genişletmek için tıkla ... Benimde günde 10 kere faln oluyo
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 4 Ocak 2022 #8 Esragedik' Alıntı: Bayanlar 16 haftalık gebeyim ve çok sık hapuşrma var fakat grip değilim neden sizce?? Genişletmek için tıkla ... Bende öyleydim halada öyleyim bişeye karşı alerji olabilir ben daha nedenini oğrenemedim cnm
Esragedik' Alıntı: Bayanlar 16 haftalık gebeyim ve çok sık hapuşrma var fakat grip değilim neden sizce?? Genişletmek için tıkla ... Bende öyleydim halada öyleyim bişeye karşı alerji olabilir ben daha nedenini oğrenemedim cnm