Gebelikte son haftalarda bacak ağrısı yaşayanlar var mı ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Muhammed'in Annesi tarafından oluşturulan Gebelikte son haftalarda bacak ağrısı yaşayanlar var mı ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,529 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelikte son haftalarda bacak ağrısı yaşayanlar var mı ?
Konbuyu başlatan Muhammed'in Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Şahsen bendede oluyor magnezyum ve kalsiyum takviyesi alıyorum ama geceleri yine uyutmuyor parolla hafifletmeye çalışıyorum 🤦🏻‍♀️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Sen napyosun bakıyım taze anne 😍 çok giremiyorum çocuklardan kayramiz nasıl keyfiniz sağlığınız yerinde demi canlarım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ahhh kuzucum hayırlısıyla sende doğurup kucağına alıp rahatlasaydin🥺 az kaldı biraz daha sabır ❤rabbim yardımcın olsun🙏
Aminnn 🤲 çok şükür az kaldı kuzum 🌺

Şahsen bendede oluyor magnezyum ve kalsiyum takviyesi alıyorum ama geceleri yine uyutmuyor parolla hafifletmeye çalışıyorum 🤦🏻‍♀️
37.haftaya geldik sayılır kuzum, az kaldı hayırlısıyla bizlerde sağ salim kucağımıza alırız inşaallah 🤲

Son düzenleme:

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım 🤲

Olabilir canım

Teşekkürler canım

Sağ ol canım deneyim 🥰

Olabilir canım tşk ederim 💞

Hayırlısıyla doğursaydık bizlerde canım 🥰

Sanada çok geçmiş olsun canım az kaldı çok şükür 🤲
Ayn öyle az kaldı bebek aşşaya indikçe ağrı artıyo

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sen napyosun bakıyım taze anne 😍 çok giremiyorum çocuklardan kayramiz nasıl keyfiniz sağlığınız yerinde demi canlarım

Ahhh kuzucum hayırlısıyla sende doğurup kucağına alıp rahatlasaydin🥺 az kaldı biraz daha sabır ❤rabbim yardımcın olsun🙏
Allah'a şükür iyiyiz kuzum Kayra aşırı yaramaz 😂😂 karnımdaki halinden farkı yok uykular haram oldu 😂😍sen nasılsın Bora'm nasıl

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Allah'a şükür iyiyiz kuzum Kayra aşırı yaramaz 😂😂 karnımdaki halinden farkı yok uykular haram oldu 😂😍sen nasılsın Bora'm nasıl
Eleeeeee yer teyzesi yerrrr 😍😍 vala bora ne yapsın kuzum Rüya huzur vermiyor hiç kıskanıyor uyutuyorum uyandiriyor😔 bizde de durumlar böyle bakalm canım idare ediyoruz bakalm . Kayram ne kadarlık oldu annesi😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Eleeeeee yer teyzesi yerrrr 😍😍 vala bora ne yapsın kuzum Rüya huzur vermiyor hiç kıskanıyor uyutuyorum uyandiriyor😔 bizde de durumlar böyle bakalm canım idare ediyoruz bakalm . Kayram ne kadarlık oldu annesi😍
Ya rüya sevgi paylasışdı ya onun farkında şuan minik prenses öp beniö yerime ikisinide Kayra bugün tam 17 günlük oldu teyzesi 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.