gebelikte su azalmasi yaşayan var mı

• Konbuyu başlatan Sevilgdkl
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevilgdkl tarafından oluşturulan gebelikte su azalmasi yaşayan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,847 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı gebelikte su azalmasi yaşayan var mı
Konbuyu başlatan Sevilgdkl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Meruş
S

Sevilgdkl

Guest
Suyum iyice azalmış 28 haftadan gidiyorum kızlar erken olabilirmis daha çok küçük benim gibi olan var mı acaba ne yapmalıyım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Su takviyesini bir sor doktoruna kuzum ve bol bol havuç veya suyunu tüket

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Şeyda Sevinç

Kayıtlı Üye
rank
Suyum iyice azalmış 28 haftadan gidiyorum kızlar erken olabilirmis daha çok küçük benim gibi olan var mı acaba ne yapmalıyım
Bol bol su ve sıvı seyler tüket canım ve mümkün olduğunca istiharat et korkma kendini strese sokma sakin kalmaya çalış moralini bozma ki bebegi etkilemesin

Hanmtutenk

Kayıtlı Üye
rank
Benim arkadaşımın da 1 ay önceye kadar bebeğin suyu az erken doğum olabilir denildi . 2 hafta boyunca havuç suyu içti geçen konustum havuç suyundan dolayı bebeğin suyu düzeldi dedi , sizde hemen denemeye başlayın bence doktor tavsiyesi zaten

S

Sevilgdkl

Guest
Benim arkadaşımın da 1 ay önceye kadar bebeğin suyu az erken doğum olabilir denildi . 2 hafta boyunca havuç suyu içti geçen konustum havuç suyundan dolayı bebeğin suyu düzeldi dedi , sizde hemen denemeye başlayın bence doktor tavsiyesi zaten
Evet duydum bunu hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Su takviyesini bir sor doktoruna kuzum ve bol bol havuç veya suyunu tüket
Bol su içmeye çalışıyorum icebildigim kadar doktor bekleyeceğiz dedi iyice azalırsa doğum yaptiracam dedi

S

Sevilgdkl

Guest
KUrban olurum bol su iç 7 24
İçmeye çalışıyorum icebildigim kadar

Havuc suyu , bol normal su iç canim
İçmeye çalışıyorum ama çok Bi anlamı yok dedi Dr su icmeyle

Bol bol su ve sıvı seyler tüket canım ve mümkün olduğunca istiharat et korkma kendini strese sokma sakin kalmaya çalış moralini bozma ki bebegi etkilemesin
İçiyorum sürekli yatıyorum zaten birsey yapamıyorum ağrım oluyor kasiklarimda iki kızım var onlarla zor ilgileniyorum dua ediyorum

Son düzenleme:

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
İçmeye çalışıyorum icebildigim kadar

İçmeye çalışıyorum ama çok Bi anlamı yok dedi Dr su icmeyle

İçiyorum sürekli yatıyorum zaten birsey yapamıyorum ağrım oluyor kasiklarimda iki kızım var onlarla zor ilgileniyorum dua ediyorum
Arkadaşlar havuç suyu diyor youtube de bak cnm

M

Mercan

Guest
Benimde azalma vardı havuç suyu bir bardak içtim hergin bir haftada düzeldi canım birde bol su iç dedi doktor bana

Tüm sayfalar yüklendi.