Ahahhha hepsi aynı kızYok yaa babası kılıklı o da az üçkağıtçı değil saatlerdir kucağımda annem demin geldi ille ona gidecekmiş bi öpüyor bi öpüyor saçından çekip çekip kendine sarılıyorİyi nispet yaptılar bana
![]()

Ahahhha hepsi aynı kızYok yaa babası kılıklı o da az üçkağıtçı değil saatlerdir kucağımda annem demin geldi ille ona gidecekmiş bi öpüyor bi öpüyor saçından çekip çekip kendine sarılıyorİyi nispet yaptılar bana
![]()
Ay bu yeni nesil folik asiti içe içe herhalde bi uyanık bi uyanık adamı parmağında oynatıyorlar resmenAhahhha hepsi aynı kızKayra buraya geldik anneme nennenne diyor
hele annem dışarı çıksn evde resmen onu arıyor ben hiç yokmuşum gibi davranıyor
. Deli oluyorum bakalım yarın ne yapacak kayra evde benimle kalınca sadece
![]()
Ahahaha evet kuzum yaAy bu yeni nesil folik asiti içe içe herhalde bi uyanık bi uyanık adamı parmağında oynatıyorlar resmen![]()
İlk hamileliyimde bendede ilk haftalarda bel ağrısı olmuştu canım. Hayırlısı olsun İnşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun Aminİyi geceler kızlar regl normaldw düzenli olur bu ay nerdeyse 1 haftadır olmadım henüz 3 gündür aşırı bel ağrısı çekiyorum bugun ona ek vajinada sancı ve kramp olmaya başladı. Yarın kendi evime gidiyorum sabahına direk test yapacağı ama istemsizce endişe ediyorum. İlk kez bu kadar ağrım oluyor ilk gebeliğimde vajınada baskı ilk haftalaeda hiç olmadı şuan gebelik olup olmadığını bilmiyorum böyle belirtisi olan oldu mu hiç
Çok sağol canım benim. Anlam veremiyorum az önce vajına ağrısı çektim çektim lavaboya bir gittim çok sz küçük damla şeklinde açık pembe leke vardıİlk hamileliyimde bendede ilk haftalarda bel ağrısı olmuştu canım. Hayırlısı olsun İnşallah gönlünden ne geçiyorsa o olsun Amin![]()
Havalardan ve ya stres falan yapmışsan ondanda geçikmiş ola bilir amma yeleşme kanamasıda ola bilirÇok sağol canım benim. Anlam veremiyorum az önce vajına ağrısı çektim çektim lavaboya bir gittim çok sz küçük damla şeklinde açık pembe leke vardıdevamı hala yok
Bence deeAmaan ne bakıyorsun onlara çocuk da yaparız kariyerde, onların içi geçmişaz büyüsünler onlar ders yaparken biz de yaparız
![]()
Bu ay bende geciktim kuzum 1 hafta şuan reglim çok şükürİyi geceler kızlar regl normaldw düzenli olur bu ay nerdeyse 1 haftadır olmadım henüz 3 gündür aşırı bel ağrısı çekiyorum bugun ona ek vajinada sancı ve kramp olmaya başladı. Yarın kendi evime gidiyorum sabahına direk test yapacağı ama istemsizce endişe ediyorum. İlk kez bu kadar ağrım oluyor ilk gebeliğimde vajınada baskı ilk haftalaeda hiç olmadı şuan gebelik olup olmadığını bilmiyorum böyle belirtisi olan oldu mu hiç
Doğru çikiyor kiz ben hamile oldugumlda ilk şekerle yapmistim sonra,da testle yapmistim sen dene deneShhahahahah Allahım ne vaesa yine biz annelerde var insan çocuğunun konuşamadığı halde ne dediğini anlayabiliyor acayip güldüm buna ama ülkü de çok zorlanmıştır “ah anne ah beni kimlere bıraktın diyordun kesin dün”yazık çocuğuma da ya kıyamam sen gelince nasıl tepki verdi prenses
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kız o gerçek değildir gerçi hoş teyzem de ilk gebe olduğunu düşündüğünde çamaşır suyu testi yapmışdoğru çıkmış
Oy maşallah canım benim çok teşekkür ederimHavalardan ve ya stres falan yapmışsan ondanda geçikmiş ola bilir amma yeleşme kanamasıda ola bilirzaten test yapıcakmışsın öyrenirsin hamileysende sakın ikisine birlikte baka bilecekmiyim diye endişe etme oğlunda Maşallah koca adam olmuş. eminin çok güzel bakarsın birlikde büyürler ilerde sanada kolay olur Allahın izniyle benimkilerin arasında 1 yaş 10 ay olucak İnşallah
![]()
Ay bir ben olmadım çıldıracam uaBu ay bende geciktim kuzum 1 hafta şuan reglim çok şükür![]()
Tamam canımDoğru çikiyor kiz ben hamile oldugumlda ilk şekerle yapmistim sonra,da testle yapmistim sen dene dene