Ya bi yandan oyle tabi de bu arkadaşın eşi sanırım o cisten degil ne isterse alır tipten sanırım çünkü yetmiyormuş ya bide çift maaş evet iyide bu seferde bazı erkeklerin şu zoruna gidiyor niye çalışıyorsun ben eve yetemiyor muyum diyorlar ya da sey kadının maaşı erkekten çok olunca da bizim bu ulkede bazı erkeklerin zoruna gidiyorOna lafım yok elbette hepimizin hakkı ihtiyacı tatil dediğimiz kavram zaten herkes için illa deniz kum güneş olacak hali yok ben Ağrı'lıyım evim Ankara'da annem babam hep oradalar buraya çok nadir gelirler yazı onlarla geçirmek için can atıyorum ama senede 3-4 defa git gel uçak parası zaten altınla yarışıyor açıkçası benim vicdanım el vermez senede bir giderim o sene gitmeye imkanım varsa tabi yoksa hep var olsun görüntülü arama da biraz olsa da derman oluyor özlemime bundan bahsediyorum bi tanıdığım var gecesi 30 bine tatile gitti bir hafta kalacaklar eşiyle babasının da dünya kadar borcu var vicdan işi mi gecelik 30 bin ha gittin iyi ettin kardeşim daha uygun yer yok muydu da baban orda çırpınıyor tek evladısın babanın dememek için kendimizi zor tutuyoruz şu misal olmuyor mu ayranı yok içmeye tahtırevanla gider ... keşke hepimizin imkanları en üst olsa da aylarca tatile gitsek gezip görsek ben de çok isterim ama yoksa da zorlamanın anlamı yok hele de sorumlulukların varsa diyorum ya yeterii kadarla mutlu olmak diye buna tatil de dahil ister anne baba kucağı ister deniz ister Dubai
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Her zaman öyle değil ya öküze denk geldi mi insanların hayatı mahvoluyor ve illa erkekte de bitmiyor iki tarafın da bütçeyi aşmadan harcamayı bilmesi gerekiyor amaannn en iyisi çift maaş valla kadın da erkek de çalışmalı bu zamanda eskiden kadınlara pek de imkan tanınmazmış ama şimdi farklı bunun değerini bilmek gerek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aman neyse ne tek bildiğim bu devirde yaşamak para kazanmak samalıkta iğne aramk olmuş artıkYa bi yandan oyle tabi de bu arkadaşın eşi sanırım o cisten degil ne isterse alır tipten sanırım çünkü yetmiyormuş ya bide çift maaş evet iyide bu seferde bazı erkeklerin şu zoruna gidiyor niye çalışıyorsun ben eve yetemiyor muyum diyorlar ya da sey kadının maaşı erkekten çok olunca da bizim bu ulkede bazı erkeklerin zoruna gidiyor