Sorum var Geçmeyen baş ağrısı

• Konbuyu başlatan Zls
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zls tarafından oluşturulan Geçmeyen baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,869 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçmeyen baş ağrısı
Konbuyu başlatan Zls
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️
Z

Zls

Guest
Kızlar 17+3 haftalığız bir haftadır asla ama asla geçmek bilmeyen baş ağrım var kimi zaman tek taraflı zonklama kimi zaman ense kimi zaman tüm baş kısmı direniyorum parol almıyorum ama günde 5 dk bile geçmez mi geçmiyor gözlerim beynim patlayacak gibi. Bugün doktoruma gittim sordum gebelikten değildir nörolojiye gözük bi dedi ama hamileyim sonuçta herhangi bi film çekilmem söz konusu değil formlardan okuduğum kadarıyla da gebelikte baş ağrısı oluyormuş başına gelen var mı çıldırıcam artık 🥺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 17+3 haftalığız bir haftadır asla ama asla geçmek bilmeyen baş ağrım var kimi zaman tek taraflı zonklama kimi zaman ense kimi zaman tüm baş kısmı direniyorum parol almıyorum ama günde 5 dk bile geçmez mi geçmiyor gözlerim beynim patlayacak gibi. Bugün doktoruma gittim sordum gebelikten değildir nörolojiye gözük bi dedi ama hamileyim sonuçta herhangi bi film çekilmem söz konusu değil formlardan okuduğum kadarıyla da gebelikte baş ağrısı oluyormuş başına gelen var mı çıldırıcam artık 🥺
Benim bir ara baya ağrıyordu canım gebelikte sağlık ocağında ebeye söylemiştim bana kafein tüketiyorsan bırak demiltş yada kola fanta gibi şeyler içiyorsam içme dedş çay içmeyi bıraktım bıraktıktan sonra baş ağrısı gitmişti sonra günde 1 tane içmeye başladım şükür sıkıntı olmadı eğer kafein tüketiyorsan bir de onu bırak bakalım yada baş ağrısına ben en iyi çözümü limonlu su içerek çare bulmuştum bir dene istersen tam olarak kesmede de 2 3 saat giderşyor ağrıyı geçmiş olsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum genelde gebelerde baş ağrısı oluyor yapacak bişey yok kuzum ne yapcan mecbur çekcez her sıkıntıyı parol içebilirsin ama

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda oluyor canım bende de oldu baya baya her gün baş ağrısı ile yaşadım ama geçiyor belli bir zaman sonra. Bir zaman yani ağırmadığı gün yoktu ama geçecek üzme kendini geçmiş olsun 🤗🤗

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Çok kötü oluyor baş ağrısı bende çok yaşadım, parol içtim fayda etmiyor. Hatta eşime dedim hastaneye gidelim serum taksınlar diye doktor birşey yapamayız gelmeyin dedi. Jel buz akülerinden devamlı enseme alnıma koyup bekletiyordum öyle biraz rahatlıyordum

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Tansiyon yükselmesi de baş ağrısı yapabilir, sürekli tansiyonunu ölçtür. Parol iç, ılık duş al, masaj yapmayı dene, ağrıyan yerlere buz koy. Geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Z

Zls

Guest
Teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için arkadaşlar. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim canım istemiyor günde 1 bardak çay içiyorum acık sadece ağrı kesici de bu zamana kadar 2 kez kullandım parol ağrımı asla geçirmediği için boşa içmek istemiyorum o yüzden. Muhtemelen tansiyonla alakalı cihaz alıp kendim ölçmem gerek sanırım. Ne buz ne ne masaj ne limonlu su hiçbirşey fayda etmiyor bir de çalışıyorum günlerim zindan oldu ne diyeyim Allah sabır versin bize zormuş annelik 😣

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim hepinize cevap verdiğiniz için arkadaşlar. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kahve içmedim canım istemiyor günde 1 bardak çay içiyorum acık sadece ağrı kesici de bu zamana kadar 2 kez kullandım parol ağrımı asla geçirmediği için boşa içmek istemiyorum o yüzden. Muhtemelen tansiyonla alakalı cihaz alıp kendim ölçmem gerek sanırım. Ne buz ne ne masaj ne limonlu su hiçbirşey fayda etmiyor bir de çalışıyorum günlerim zindan oldu ne diyeyim Allah sabır versin bize zormuş annelik 😣
Çok güneşte ve ayakta kalmamaya özen göster kuzum bol bol su tüket geçmiş olsun

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
ben de 15 haftalık hamileyim bir haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor tansiyonum 10a 5, şekerim yok, migren sinüzit yok, neden olur bu ağrı ve nasıl geçer doğal yollarla, ilaç kullanmak istemiyorum öğlen başladı uyuyana kadar geçmiyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
ben de 15 haftalık hamileyim bir haftadır şiddetli baş ağrılarım oluyor tansiyonum 10a 5, şekerim yok, migren sinüzit yok, neden olur bu ağrı ve nasıl geçer doğal yollarla, ilaç kullanmak istemiyorum öğlen başladı uyuyana kadar geçmiyor
Limonlu su iyi gelir kuzum ben sabah akşam içiyordum baş ağrısı yüzünden 🤦🏻‍♀️.

Tüm sayfalar yüklendi.