Sorum var Geçmeyen baş ağrısı

• Konbuyu başlatan Zls
  • Toplam 17 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zls tarafından oluşturulan Geçmeyen baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,867 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geçmeyen baş ağrısı
Konbuyu başlatan Zls
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

M.kemal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 17+3 haftalığız bir haftadır asla ama asla geçmek bilmeyen baş ağrım var kimi zaman tek taraflı zonklama kimi zaman ense kimi zaman tüm baş kısmı direniyorum parol almıyorum ama günde 5 dk bile geçmez mi geçmiyor gözlerim beynim patlayacak gibi. Bugün doktoruma gittim sordum gebelikten değildir nörolojiye gözük bi dedi ama hamileyim sonuçta herhangi bi film çekilmem söz konusu değil formlardan okuduğum kadarıyla da gebelikte baş ağrısı oluyormuş başına gelen var mı çıldırıcam artık 🥺
Canım niye parol içmiyorsun ilaç problemin yoksa içsene benim migren ağrılarım tutar ben yeri geldi günde 2 defa bile aldım. Kendine neden eziyet ediyorsun bak bebeğininde sağlıklı ve dinç bir anneye ihtiyacı var. Korkma icebilirsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
dün gece nane yağı sürdüm alnıma enseme şakaklarıma, ve gerçekten rahatlattı, elhamdülillah araştırırken bulmuştum fayda ettiği bilgisini, doğruymuş
Ay eve gidince bende yapayım resmen çatlıyor şuan başım 🤦🏻‍♀️ hastane kokusu insanı mahvediyor ya

KübraEmre2019

Kayıtlı Üye
rank
Ay eve gidince bende yapayım resmen çatlıyor şuan başım 🤦🏻‍♀️ hastane kokusu insanı mahvediyor ya
yap acanım şifa Rabbimden, bide elini başına koy inanarak 3 kere lev enzelna oku (huvallahüllezi), bide duş almak da iyi geliyor, adaçayı ve defne yaprağı tüatsüsü yapıp koklamak da faydalıymış onu daha denemedim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
yap acanım şifa Rabbimden, bide elini başına koy inanarak 3 kere lev enzelna oku (huvallahüllezi), bide duş almak da iyi geliyor, adaçayı ve defne yaprağı tüatsüsü yapıp koklamak da faydalıymış onu daha denemedim
Allah razı olsun balım 😘♥️

Kızlar 17+3 haftalığız bir haftadır asla ama asla geçmek bilmeyen baş ağrım var kimi zaman tek taraflı zonklama kimi zaman ense kimi zaman tüm baş kısmı direniyorum parol almıyorum ama günde 5 dk bile geçmez mi geçmiyor gözlerim beynim patlayacak gibi. Bugün doktoruma gittim sordum gebelikten değildir nörolojiye gözük bi dedi ama hamileyim sonuçta herhangi bi film çekilmem söz konusu değil formlardan okuduğum kadarıyla da gebelikte baş ağrısı oluyormuş başına gelen var mı çıldırıcam artık 🥺
Benimde gebe iken başım çok ağrıyordu ağlıyordum artık duvara vurmak istiyordum parol alıyordum fayda etmiyordu kendiliğinden geçti csnım inşallah seninde hemen geçer

Tüm sayfalar yüklendi.