Geçmeyen göğüs ucu yarası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde öyküblgg tarafından oluşturulan Geçmeyen göğüs ucu yarası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Geçmeyen göğüs ucu yarası
Konbuyu başlatan öyküblgg
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

öyküblgg

Kayıtlı Üye
rank
3 buçuk ay oldu doğum yapali ama göğüs ucu yarası asla geçmiyor her seferinde ağlaya ağlaya emziriyorum genel cerraha da gittim fito krem verdi sürünce delik oldu ve hep kan akıyor emdirince, lansinoh madecasal krem tahin üstü yağı da kullandım iyi gelmedi lütfen yardım edin bebeğimi emzirmek istiyorum ama acı çekmekten de çok yoruldum hemen geçsin istiyorum artık var mı onerebileceginiz bişeyler

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
3 buçuk ay oldu doğum yapali ama göğüs ucu yarası asla geçmiyor her seferinde ağlaya ağlaya emziriyorum genel cerraha da gittim fito krem verdi sürünce delik oldu ve hep kan akıyor emdirince, lansinoh madecasal krem tahin üstü yağı da kullandım iyi gelmedi lütfen yardım edin bebeğimi emzirmek istiyorum ama acı çekmekten de çok yoruldum hemen geçsin istiyorum artık var mı onerebileceginiz bişeyler
Benim arkadaşım bana kuru dutla bi kür söylemişti ama senin yaran kanıyorsa tehlikeli olabilir bir doktoruna yine danış deneyeceksen de öyle dene enfeksiyon kapmasın Allah korusun.Bir kaç tane kuru dutu suda ya da anne sütünde bekletip sonra macun kıvamına getirip biraz göğüste beklet diye.Ama emzirmeden önce aşırı iyi temizlemen lazım

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Ya bana doktorum başına gelirse diye bi kaç seçenek söyledi eğer yara çatlak olursa anne sütünden bir kaç damla gögüs ucuna sür ve beklet kendiliğinden kurusun dedi oyle dememdiysen bi öyle dene yada bi kaç gün o göğüsunu emzirme bak bi baklım yarada küçülme olcak mı bide sey dedi sütyen giyme dar kıyafetler giyme göğus ucunun sürekli hava almasını sağla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ve enfeksiyon da olabilir

öyküblgg

Kayıtlı Üye
rank
Onları da yaptım zaten evde sütyensiz dolaşıyorum kimseyi de kabul etmiyorum ağrıdan atlet bile giyemiyorum, sütü çok sürdüm ama fayda etmedi ne yapacağımı şaşırıyorum göğüsümu 2 gün dinlendirdim 3. Gün emzirdim daha çok canım yandı

Benim arkadaşım bana kuru dutla bi kür söylemişti ama senin yaran kanıyorsa tehlikeli olabilir bir doktoruna yine danış deneyeceksen de öyle dene enfeksiyon kapmasın Allah korusun.Bir kaç tane kuru dutu suda ya da anne sütünde bekletip sonra macun kıvamına getirip biraz göğüste beklet diye.Ama emzirmeden önce aşırı iyi temizlemen lazım
Bunu hiç duymamıştım yarın doktora sorarım öyle denerim iyi gelecekse yaparım bununda

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Onları da yaptım zaten evde sütyensiz dolaşıyorum kimseyi de kabul etmiyorum ağrıdan atlet bile giyemiyorum, sütü çok sürdüm ama fayda etmedi ne yapacağımı şaşırıyorum göğüsümu 2 gün dinlendirdim 3. Gün emzirdim daha çok canım yandı

Bunu hiç duymamıştım yarın doktora sorarım öyle denerim iyi gelecekse yaparım bununda
Allah yardımcın olsun inşallah zor durum

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Allah yardımcın olsun canım doktorun dutu önermezse bi de gümüş göğüs ucu kalkanları var ben hep onlardan kullanırdım gümüşün iyileştirici özelliği var ebebekte satılıyor onun zararı olmaz denemediysen onu da deneyebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar