Gel artık bebeğim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elvan 72 tarafından oluşturulan Gel artık bebeğim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,636 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gel artık bebeğim
Konbuyu başlatan Elvan 72
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elvan 72

Elvan 72

Kayıtlı Üye
rank
Çok teşekkür ederim kizlar 2 santim aclmam.var suni sancyla doguracam insallah pazRtesi günü bol duaya ihtyacim var dualarimdasiniz sizde🤲

K

Kıdemli Anne

Guest
Bende 38 oldum sancilanip duruyorum ama geçiyor bikac haftadir boyleyim 2 cocuk dogurdum hic sanci cekmemistim bu baska oldu cumaya dogum icin gun aldim bekler umarim

K

Kıdemli Anne

Guest
Aynı ben benimde ücuncu gebelik 39 haftaya girdim sancım var acılmam yok Normal dogummu olucak sizin
Hayir sezeryan olacak 28 ocak cumaya dogum icin gun aldim 38+5 olacaz.Belimde hafif hafif sanci giriyor igne batar gibi anlik ve geciyor tabi yinede insan korkuyor rahmimede arada ayni sekilde igne batmasi gibi agri giriyor geciyor zaten nst de de sancim cikmisti ama doktor acilma icin bisey demedi

Rüyaa

Kayıtlı Üye
rank
Hayir sezeryan olacak 28 ocak cumaya dogum icin gun aldim 38+5 olacaz.Belimde hafif hafif sanci giriyor igne batar gibi anlik ve geciyor tabi yinede insan korkuyor rahmimede arada ayni sekilde igne batmasi gibi agri giriyor geciyor zaten nst de de sancim cikmisti ama doktor acilma icin bisey demedi
Hayırlısı olsun saglıkla kucağına al canım

Tüm sayfalar yüklendi.