Sorum var Gelmiyor gelmekte olan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan Gelmiyor gelmekte olan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,129 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelmiyor gelmekte olan
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Belinay Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hakkında hayırlısı olsun İnşaALLAH ama en güzeli normal dogum sezeryan sonra ağrısı falan bana normal daha rahat geliyor sezeryandan korkuyorum nedense😄 ama yinede senin kararın kuzum hakkında ne hayırlıysa o olsun bebeyim kaç kiloki kuzum
İnşallah cnm zor sezeryan ama en azından başta acı cekmiyon bakalım cmm nasip hangisi olursa kızım 2.854 kilosu boyuda 45 filan olması lazim 36 haftalıkken boleydi şimdi 37.5 haftaligiz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dayanılmayacak ne var kuzum bebisini düşün Onu ilk göreceğin anı düşün ztn ebeler de doktorlar da yardımcı oluyorlar Allah in izni ile hersey gelişiyor kendi kendine sen bol bol dua et yeter balım
Millet binbir çeşit laf diyo kuzum inan insan korkuyo yanasamiyo normal doğuma ondan bide bebeğime bişey olmasın diye öle korkuyorum bu aralar çok duygusalim ya anlatamam😥😥🤲🤲🙏🙏🥰🥰🥰🥰

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm zor sezeryan ama en azından başta acı cekmiyon bakalım cmm nasip hangisi olursa kızım 2.854 kilosu boyuda 45 filan olması lazim 36 haftalıkken boleydi şimdi 37.5 haftaligiz

Millet binbir çeşit laf diyo kuzum inan insan korkuyo yanasamiyo normal doğuma ondan bide bebeğime bişey olmasın diye öle korkuyorum bu aralar çok duygusalim ya anlatamam😥😥🤲🤲🙏🙏🥰🥰🥰🥰
En güzeli balım normal doğum valla sağlıklı da sonrası da rahat

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryandan sonraki acilar peki,?😥 2.5 oldu sezeryan olali hala dogru duzgun toparlanmadim
Aynen sezeryanim 19 gün oldu konusynca bile dikislerim ağrıyor düşünün

Canim normal doğum oluyorsa yap inanki sezaryan doğumdan snrasi çok zor ilk yine biraz iyi ikinci çocuk istersen ikinci sezaryan çok zor Bn 17 gün önce ikinci sezaryani oldum aqrilarim hala çok var karnım ağrılı uyuşuk iki ccuk olunca kimse olmayınca mecbur işlerimi ypmk zorundayım inan öle oldu bitti deil sezaryan bnm kızımda oğlumda ters idi bnm sezaryan olmak zrundaydim
Benimde karnım ağrıyor uyuşuk elim değmiyor 19 gün oldu banada yaran kabuklandimi senin

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank

Hakkında hayırlısı İnşaALLAH canım kilosuda normal maşaAllah benim ilkim 3650 doğdu sen kendini ikisinide hazırla canım ama en cok normal doğumu kafanda ben yaparım ben güçlüyüm üstesinden gelirim diye motive et🥰 inşaAllah hayırlısı olur kuzum korkma İnşaAllah her şey güzel ve yolunda gider sende sağ salim yavrunu kavuşursun 🤲 korkma canım hiç bir şeydən

Tüm sayfalar yüklendi.