Gelmiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Gelmiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,428 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gelmiyor
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Serra

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
39+5 kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

39 +5

39 +5
Amin inşallah canım ama işte ilk cocuğum olacağı için sabırsızlanıyorum 🤗

39 +5
Amin inşallah canım ama işte ilk cocuğum olacağı için sabırsızlanıyorum 🤗
Seninki de pek niyetli deil gelmeye heralde 😁

Burda bir kac arkdasla aynı gidiyorduk onlar doğurdu ben daha doğuramadım sana yine ailen cebren soruyor gecen gün doktoruma bişi sormak için msj attım sen daha doğurmadın mı dedi😂

Burda bir kac arkdasla aynı gidiyorduk onlar doğurdu ben daha doğuramadım sana yine ailen cebren soruyor gecen gün doktoruma bişi sormak için msj attım sen daha doğurmadın mı dedi😂
Gidiyoum canım hafta da 1 yada 2 gidiyoum doktora ben normal doğum istiyoum onu bekliyoum

Gidiyoum canım hafta da 1 yada 2 gidiyoum doktora ben normal doğum istiyoum onu bekliyoum
Suni sancı kötü mü peki
Oo daha çok varmış 41e kadar yolu var 42ye kadarda konttollü bekler sıkıntı yapma gelir normal doğum öğle 39 da gelmiyorki Allah bir avazda kurtarsın inşallah egzersizlerini yap doğuö için hazıtlığını yap inşallah gelir 🥰

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Oo daha çok varmış 41e kadar yolu var 42ye kadarda konttollü bekler sıkıntı yapma gelir normal doğum öğle 39 da gelmiyorki Allah bir avazda kurtarsın inşallah egzersizlerini yap doğuö için hazıtlığını yap inşallah gelir 🥰
Amin inşallah canım benim

Ben 32 hafdadayim şimdiden bi dogursam bir dogursam diyorom😂eşimde ya dogursanda senin hormonlarinan kurtulsam diyo ömrumu yidinn 8 aydi ömrumu😂🥰daha bilmiyo ömrunnu mahv eden daha biri geliyo saglikla gel kizim🥰
Amin amin 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.