Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
39 +5
39 +5
Amin inşallah canım ama işte ilk cocuğum olacağı için sabırsızlanıyorum
39 +5
Amin inşallah canım ama işte ilk cocuğum olacağı için sabırsızlanıyorum
Seninki de pek niyetli deil gelmeye heralde
Burda bir kac arkdasla aynı gidiyorduk onlar doğurdu ben daha doğuramadım sana yine ailen cebren soruyor gecen gün doktoruma bişi sormak için msj attım sen daha doğurmadın mı dedi
Burda bir kac arkdasla aynı gidiyorduk onlar doğurdu ben daha doğuramadım sana yine ailen cebren soruyor gecen gün doktoruma bişi sormak için msj attım sen daha doğurmadın mı dedi
Gidiyoum canım hafta da 1 yada 2 gidiyoum doktora ben normal doğum istiyoum onu bekliyoum
Gidiyoum canım hafta da 1 yada 2 gidiyoum doktora ben normal doğum istiyoum onu bekliyoum
Suni sancı kötü mü peki
Oo daha çok varmış 41e kadar yolu var 42ye kadarda konttollü bekler sıkıntı yapma gelir normal doğum öğle 39 da gelmiyorki Allah bir avazda kurtarsın inşallah egzersizlerini yap doğuö için hazıtlığını yap inşallah gelir
Oo daha çok varmış 41e kadar yolu var 42ye kadarda konttollü bekler sıkıntı yapma gelir normal doğum öğle 39 da gelmiyorki Allah bir avazda kurtarsın inşallah egzersizlerini yap doğuö için hazıtlığını yap inşallah gelir
Ben 32 hafdadayim şimdiden bi dogursam bir dogursam diyoromeşimde ya dogursanda senin hormonlarinan kurtulsam diyo ömrumu yidinn 8 aydi ömrumudaha bilmiyo ömrunnu mahv eden daha biri geliyo saglikla gel kizim❤