Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alparslan💙 tarafından oluşturulan Gerçekten artık yeter empati kurun biraz! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,592 kez görüntülenmiş, 108 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gerçekten artık yeter empati kurun biraz!
Konbuyu başlatan Alparslan💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼
Pişik konusuna gir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

O en hafifi ben sinir oldum

Bakım du😀

Özelden yazayım dur 🤭🤭

Şimdi gidip postları yeniden okicam 😂😂 ismi bulmak için

Özelden yazayım dur 🤭🤭

Şimdi gidip postları yeniden okicam 😂😂 ismi bulmak için
Benim tahmin ettiğini. Biri f ile başlıyor ben mi yanılıyorsun😂

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tahammül edemiyorum artık burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz bayanız bazımız hamilelikten bazımız anneliğin yorgunluğundan zaten yeterince yorgunuz birde bazı arkadaşlara söylemek istiyorum gerçekten derdiniz ne buradaki insanlardan üstünlüğünüz ne!! Artık Bi kendinize gelin kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil görmek istemediğin insanları kısıtla engelle yap birşeyler ama çirkin yorumları bırakın artık hep Bi saldırı kibir yapmayın Allah aşkına bayan bayana bunu yapmayın biraz anlayış gösterin tanımadığınız insanları 40 yıllık dostuymuş gibi eşinden çocuğundan ailesi üzerinden yargılayıp haddinizi aşmayın lütfen biraz saygı sevgi çerçevesinde yorumlar yapın lütfen insanları mutsuz etmek için çaba sarf etmeyin 🙏

Tahammül edemiyorum artık burada kimse kimseyi tanımıyor hepimiz bayanız bazımız hamilelikten bazımız anneliğin yorgunluğundan zaten yeterince yorgunuz birde bazı arkadaşlara söylemek istiyorum gerçekten derdiniz ne buradaki insanlardan üstünlüğünüz ne!! Artık Bi kendinize gelin kimse kimseye yorum yapmak zorunda değil görmek istemediğin insanları kısıtla engelle yap birşeyler ama çirkin yorumları bırakın artık hep Bi saldırı kibir yapmayın Allah aşkına bayan bayana bunu yapmayın biraz anlayış gösterin tanımadığınız insanları 40 yıllık dostuymuş gibi eşinden çocuğundan ailesi üzerinden yargılayıp haddinizi aşmayın lütfen biraz saygı sevgi çerçevesinde yorumlar yapın lütfen insanları mutsuz etmek için çaba sarf etmeyin 🙏
Bişey mi oldu cnm 🤔buna benzer başka bı post daha açılmıştı ne olmuş bilmiyorum ama bu dedginde katılıyorum bayan bayanı hor gormemeli biz bayanlar birbirimizi anlamiyorsak bunu erkeklerden neden bekliyoruz ki

Bişey mi oldu cnm 🤔buna benzer başka bı post daha açılmıştı ne olmuş bilmiyorum ama bu dedginde katılıyorum bayan bayanı hor gormemeli biz bayanlar birbirimizi anlamiyorsak bunu erkeklerden neden bekliyoruz ki
Kadın kadının kurdu değil yurdu hatta anayurdu olmalı dimi ama🙂

Tüm sayfalar yüklendi.