Sorum var Gobek sarkmasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nara.mecid tarafından oluşturulan Gobek sarkmasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 867 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gobek sarkmasi
Konbuyu başlatan nara.mecid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nara.mecid

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Selaaam canlarim nasilsiniz? Sizlere sorum olucakti ben daha 10 gun once sezeryan oldum gobegimde sarkma var ver gecmiycek diye korkuyorum sizce ne yapmam gerekir ? Korse kullaniyorum suan

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm selam canım zamanla toparlanır ama eskisi gibi olmayacaktır
Korse kullaniyorum ekmeyide kestim ama kirisiklik var yani karnim hamilelikte cok buyuktu herkes ikiz saniyordu simdi sallanma var ama cok az beni rahatsiz eden o kirisiklik sadece birde cihazlar varmis karinda popoda olan seluitler kirisiklar icin onu deniycem duzelir inwAllah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Karin popo seluiti icin cihazlar varmis 1 kac seans tedavi sonrasi yok ola bilirmish deniycem inwAllah duzelir karnim sallanmiyo sadece kirisik olmasi sinirimi bozuyo

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Korse kullaniyorum ekmeyide kestim ama kirisiklik var yani karnim hamilelikte cok buyuktu herkes ikiz saniyordu simdi sallanma var ama cok az beni rahatsiz eden o kirisiklik sadece birde cihazlar varmis karinda popoda olan seluitler kirisiklar icin onu deniycem duzelir inwAllah

Karin popo seluiti icin cihazlar varmis 1 kac seans tedavi sonrasi yok ola bilirmish deniycem inwAllah duzelir karnim sallanmiyo sadece kirisik olmasi sinirimi bozuyo
Onu bende duydum kuzum yapacam ben benimki sarkıyor baglamadim hiç insalalh gider

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Selaaam canlarim nasilsiniz? Sizlere sorum olucakti ben daha 10 gun once sezeryan oldum gobegimde sarkma var ver gecmiycek diye korkuyorum sizce ne yapmam gerekir ? Korse kullaniyorum suan
Göbeyimin üst kısımında bendede birazcık oluştu bende ne yaparsam geçer bilmiyorum

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Onu bende duydum kuzum yapacam ben benimki sarkıyor baglamadim hiç insalalh gider
Keske baglasaydin canim ne kadar vakit gecti dogumundan? Simdide gec degil vucudunu toparla yoksa kilo aldikca arta bilir o yuzden kuzum ne kadar erken simdiden uzerine dusmelisin

Göbeyimin üst kısımında bendede birazcık oluştu bende ne yaparsam geçer
Aparatlar varmis onlara gidicem duzenli spor diyet yapicam deniycem yani bakalim duzelicekmi

Son düzenleme:

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Keske baglasaydin canim ne kadar vakit gecti dogumundan? Simdide gec degil vucudunu toparla yoksa kilo aldikca arta bilir o yuzden kuzum ne kadar erken simdiden uzerine dusmelisin

Aparatlar varmis onlara gidicem duzenli spor diyet yapicam deniycem yani bakalim duzelicekmi
Tik tokda karşıma çıkmıştı Burda bi kızında öyle olmuş ama benim dediyim gibi küçücük bişey deyil çok kötü sarkıyor amelyatla karnı boyunca kesib deriyi çekmişler büyük sezeryan izi gibi ama uzun bi iz kalmıştı karnında

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank

1bucuk sene oldu canım çok kötü duruyor😕

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
1bucuk sene oldu canım çok kötü duruyor😕
Merak etme insanoglunun isteyipde basaramiyacagi hicbirshey yok unutma sadece duzenli diyet yap ekmeyi kes tamamen ve eger musaitsen spor yapmaya basla inan bana 1 yil 2 yil bile olsa istedigin fiziye ulasa bilirsin hicbirsey icin gec degil kuzum❤️ ameliyat olmak cok kolay bisey ama zahmetle yapilan bisey karsiliksiz kalmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.