Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Ben doğumdan hemn sonra sardım karnımı annemin yardımı ile 1 haftada 12 kilo gitti benden şu son 1 haftada da 3 kilo gitti ve korse kullanmaya başladım ayriyetten sabahları 1 tatlı kaşığı elma sirekesini 1 su bardağı ile karıştırıp içiyorum ve Kayra nın sağlık durumu düzelir düzelmezde hafif sporlara başlicam inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şuan 58 kiloyum 3 kilo daha versem ueter bna yada bu kiloda sabit kalsam bakalım. Şuan ki halimfe hoşuma gidiyor ama kafam çok karışık
Ben doğumdan hemn sonra sardım karnımı annemin yardımı ile 1 haftada 12 kilo gitti benden şu son 1 haftada da 3 kilo gitti ve korse kullanmaya başladım ayriyetten sabahları 1 tatlı kaşığı elma sirekesini 1 su bardağı ile karıştırıp içiyorum ve Kayra nın sağlık durumu düzelir düzelmezde hafif sporlara başlicam inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şuan 58 kiloyum 3 kilo daha versem ueter bna yada bu kiloda sabit kalsam bakalım. Şuan ki halimfe hoşuma gidiyor ama kafam çok karışık