Sorum var Göğüste yanma

• Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adsız anne adayı tarafından oluşturulan Göğüste yanma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,168 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüste yanma
Konbuyu başlatan Adsız anne adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'
A

Adsız anne adayı

Guest
Sabret kuzum o emdikçe iyileşecek inşallah 🤲🏻
İnsss 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kesinlikle mamaya alıştırma kuzum ben ders çıkarmis bir anne olarak söylüyorum elinden geldiğince emzirmeye bak mama verme
Süt gelmiyor diye sinirleniyo saçını cekiyo nefesi kesiliyor ağlamaktan 😪
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım sırtına süt gelmesi için süt masajı yaptır internette hangi bölgelere yapıldığı gösteriyor bı bak istersen canım. Önce duş al biraz sıcak olsun goguslerine masaj yap. Banyodan çıkınca süt masajı yaptır sırtına gelir inş hemen
İns canım ya araştırayım hemen teşekkür ederim 🌹

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çiçeğim tahin helvası veya kuru dut haşla onu tüket. Göğüslerine ılık suyla masaj yap

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar nolur yardım edin pazartesi doğum yaptım sütüm hala gelmedi ve göğüslerim yanıyor acıyor napmam lazım
Canım ilkgun kiraz 🍒 büyüklüğünde süt gekiyir ikinci gün ceviz büyüklüğünde üçüncü gün yumurta büyüklüğünde. Sen bol bol emzir doymaz diye korkup ama verme zaten onun midesi ne ki allha ona göre süt artışını koymuş

Tüm sayfalar yüklendi.