Göğüsten sıvı gelmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nesliesen tarafından oluşturulan Göğüsten sıvı gelmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,959 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Göğüsten sıvı gelmesi
Konbuyu başlatan Nesliesen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah çok olur canım valla benim ki hiç yoktu elimle sıkıyordum anca geliyordu öyle az gelince kızımda emmedi zaten 2 aylık iken bıraktı emmeyi ne yaptıysam içmedi bidaha 9 aydır devam sütü veriyorum anne sütü herşeyden önemli inşallah sütün çok olur canım
İnşallah canım sağol araştırayım böyle bişey varmı ozaman

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
32+6 haftalığız bugun atletimden tişörtümede geçen bir ıslaklık olmuş sonra yine oldu 4 5 damla falan göğüs ucum kuru şu an normalmi bu sütmü yoksa
Normal canım özellikle bebeği düşündüğün zamanda gelir benim ikinci gebeliğim bazen duştan çıkınca bakıyorum akıyor baya birde iç çamaşırı giymeyince evdeyken sadece atlet penye vs giyince de çok akar korkulacak bisey değil

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kilosunu söyledi 2300 kuzum doğum hakkında henüz bilgi vermesi kilosu nasıl sence doktor iyi haftası filan dedi
1900 - 2100 kilo ortalama 33 haftada canım haftasıyla uyumlu, doğduklarında bile ultrasona göre biraz eksik veya fazla çıkabiliyor maşaallah kayraya, minimum 2250 kilo da olunca bile genelde küvözde olmuyorlar canım içini ferah tut Allah'ın izniyle gerek kalmaz 🤍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
1900 - 2100 kilo ortalama 33 haftada canım haftasıyla uyumlu, doğduklarında bile ultrasona göre biraz eksik veya fazla çıkabiliyor maşaallah kayraya, minimum 2250 kilo da olunca bile genelde küvözde olmuyorlar canım içini ferah tut Allah'ın izniyle gerek kalmaz 🤍
Teşekkür ederim kuzum benkm 😘

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
32+6 haftalığız bugun atletimden tişörtümede geçen bir ıslaklık olmuş sonra yine oldu 4 5 damla falan göğüs ucum kuru şu an normalmi bu sütmü yoksa
Bende 15 hafdamda geliyo dogum vaktim geldigi icin daha fazla artmaga basladi

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank

Gebelik döneminde vücudunuz kendisini doğum anına ve doğum sonrasına hazırlar. Hamilelerde göğüslerden sıvı veya süt gelmesi de bedeninizin kolostrum üretmesinden, bebeği beslemek için süt üretiminin salgılanmasından kaynaklanır.
Hamileliğin belli dönemlerinde göğüsleriniz kolostrum üretmeye başlayabilir. Kolostrum anne sütü gelmeden önce, bebeğiniz için gerekli olan ilk besinleri verecek olan kalın, sarımsı bir sıvıdır. Kolostrumun doğumdan sonra gelmesi gerekirken bazı kadınlar kolostrumla hamilelikte de karşılaşabilirler. Bu durum oldukça normaldir ve erken doğum belirtisi falan da değildir.

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde 28 haftalıkken oldu öyle normal bir durum bu korkma artık süt doluyorsun eskilerimiz öyle derdi. Şimdi 29+6 günlük olduk sudyen takıyorum belki geliyordur bilmiyorum ama benimde berbat göğüs damarlarım şişti

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım benimde 20haftada başlamıştı gelmeye
Baya erkenmiş şimdilik bidaha gelmedi ama bakalım ilerkeyen günler ne olur.

Gebelik döneminde vücudunuz kendisini doğum anına ve doğum sonrasına hazırlar. Hamilelerde göğüslerden sıvı veya süt gelmesi de bedeninizin kolostrum üretmesinden, bebeği beslemek için süt üretiminin salgılanmasından kaynaklanır.
Hamileliğin belli dönemlerinde göğüsleriniz kolostrum üretmeye başlayabilir. Kolostrum anne sütü gelmeden önce, bebeğiniz için gerekli olan ilk besinleri verecek olan kalın, sarımsı bir sıvıdır. Kolostrumun doğumdan sonra gelmesi gerekirken bazı kadınlar kolostrumla hamilelikte de karşılaşabilirler. Bu durum oldukça normaldir ve erken doğum belirtisi falan da değildir.
Teşekkür ederim canım evet sarımsı duruyordu kuruyunca bide semsert oldu kuruyan yer bidaha gelmedi çok azcık ama belki ilerleyen zamanlar gelir normalse iyi😇

Teşekkür ederim canım evet sarımsı duruyordu kuruyunca bide semsert oldu kuruyan yer bidaha gelmedi çok azcık ama belki ilerleyen zamanlar gelir normalse iyi😇

Benimde 28 haftalıkken oldu öyle normal bir durum bu korkma artık süt doluyorsun eskilerimiz öyle derdi. Şimdi 29+6 günlük olduk sudyen takıyorum belki geliyordur bilmiyorum ama benimde berbat göğüs damarlarım şişti
Damarlarda bi değişiklik farketmedim ama ilk aylardan beri uc kısmı koyu kahve falan göğüs pedi kullan istersen yada yıkanabilir ben evdeyim fazla sütyen takmıyorum şu ara inşallah sütümüz bol olur bebişlerimiz için 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.