Görümce pisliği
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kızlar 3 yıllık evliyim ilk defa eşimin tarafından biriyle kavga ettim oda görümcem Olcak pislik oldu. Dün değil ondan önceki akşam bize geldi köyde mahallede ne kadar dedikodu varsa hepsini konuştu. Ve bu arada annesi bizle oturduğu için bize geldi annesine anlattı. En son benim halam gile getirdi konuyu. Düşünün halam gilin dedikodusunu brmm önümde yapıyor. Halam gil hakkında ileri geri konuşmaya başladı. Bende açtım ağzımı yumdum gözümü sen ne utanmaz arlanmaz Bi kadınsın ya böyle. Halam gile benm önümde laf ediyorsun o lafları sana yadirririm ağzını topla dedim.kaynanamda sağolsun benden taraf oldu oda kızdı görümceme. Annesi benm tarafımı tuttu diye daha fazla dayanamdı defoldu gitti giderayak kaynanama diyo ki Bi gelinin var Bi bok Etmez diyo. Dedim ortada Bi bok varsa oda sensin dedim o boku sana yedirmeden defol evimizden sakın Bi dahada ne benlen muhattap ol nede burya ayak bas deyip kovdum gerçi bana kalmadan kaynanam kovdu. Sağolsun beni haklı bulup benden taraf oldu. Bide tek kelime daha etseydi bana eşim kalktı vuracaktı neyseki defoldu ve böyle bişey olmadı. Kusura bakmayın buraya da bazı kötü sözler yazdım ama aklıma getirince içim titredi yine sinirden. Şerefsiz Allah a havale ediyorum onuGörümce pisliği
Son düzenleme: