Aynen ya iki gorumcem bize geldi eşim şehir dışındayken 36 hafta hamileydim kaç saat mutfakta yemek filan uğraştım bulaşık yıkadım makinam bozuldu dünyanın bulaşığı çıkmıştı kalkıp bir gelip bakmadılar bile napıyosun ne ediyosun diye sonra kaynanam diğer gorumcemle dolma yollamıştı o görümcem gelir gelmez bana yardımcı oldu o diğer gorumcemde herşey hazır sonra geldi misafir gibi mutfakta ayakta durmuş bakıyor bide yüzsüz bide ne gerek var bu kadar şey yapmana diyor çok dusunseydiniz yardım ederdiniz eşim evde olsaydı etrafımda dört donerlerdi eşimden çekiniyorlar biraz eskiden laf filan atarlardı bana ben cevap vermezdim ilk evlendigim zamanlarda ama şimdi ben sustukça insanı enayi yerine koyuyorlar bende ağızlarının payını veriyorum artık pis yılanlarAYy BeN O meseleyi hallettim benim bitane kaynım var bekar evlenecek eşimden büyük onunla beraber altlı üstlü oturacaz o kendi evine ben kendi evine olacak ben eşimle bu konuyla ilgili çok kavga ettim hele geçen hafta kayın pederimin beni kovdugunu da söyleyince senin baban canı sıkılınca birisine kızınca bendenmi alacak hıncını falan dedim ben istemiyorum dedim tamm dedi ama babamlar nezaman isterlerse gelirler istedikleri kadar kalırlar dedi bende tamm dedim o meselede şükür ki hal oldu kendimize bize güzel bı ev bulmak kaldı işallah Butcemize uygun güzel bı ev buluruz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hatta ben diğer abinlerle gitmek istemiyorum cunki eltimler çok fena küçük kardesinlede gitmek istemiyorum oda çok hayin ters ne dediğini bilmiyo bu kaynımi seviyorum biz beraber aynı evde 8 sene yedik içtik oturduk bana kötü lafını nede hareketini görmedim haa olurda karısıyla anlasamam ben kapımı kapatırım o kendine ben kendime Dedim eşime oda aynen öyle olacak zaten dedi
Hatta ben diğer abinlerle gitmek istemiyorum cunki eltimler çok fena küçük kardesinlede gitmek istemiyorum oda çok hayin ters ne dediğini bilmiyo bu kaynımi seviyorum biz beraber aynı evde 8 sene yedik içtik oturduk bana kötü lafını nede hareketini görmedim haa olurda karısıyla anlasamam ben kapımı kapatırım o kendine ben kendime Dedim eşime oda aynen öyle olacak zaten dedi şimdi dubleks bı daire bakıyoruz buyugunde ben kucigunde kaynım oturacak nasıl olursa
Hatta ben diğer abinlerle gitmek istemiyorum cunki eltimler çok fena küçük kardesinlede gitmek istemiyorum oda çok hayin ters ne dediğini bilmiyo bu kaynımi seviyorum biz beraber aynı evde 8 sene yedik içtik oturduk bana kötü lafını nede hareketini görmedim haa olurda karısıyla anlasamam ben kapımı kapatırım o kendine ben kendime Dedim eşime oda aynen öyle olacak zaten dedi şimdi dubleks bı daire bakıyoruz buyugunde ben kucigunde kaynım oturacak nasıl olursa
Yaa gülüm doğru diyon ama benim bebiş onları görünce gülmeye başliyo ağliyo diyemiyom ee niye aglasinki benide kucaktan kucağa alan olsa bende ağlamam valla
Yaa gülüm doğru diyon ama benim bebiş onları görünce gülmeye başliyo ağliyo diyemiyom ee niye aglasinki benide kucaktan kucağa alan olsa bende ağlamam vallaeve gidince başliyo ağlamaya kucağıma almıyorum diye
Kiz eltim dedi beraber yapalım önce çayımızı içelim sonra bende tamm
dedim kaynanam biz çay içerken mutfağı toplamaya gitti bende o hasta günahtır diye gitti yaptım ama yaparkende dedim kaynanama bırakmadın bı baedak çay içim ne vardı yani bir bardak çay icseydim ben topladım temizledim bita ne tencerede kaldı eltim diyo ayy hakkını helal et bukadar şey hepsi sana kaldı yani onlar o arada kalkıp yardım edebilirlardi işlerine gelmediği için kkalkip yanıma gelmediler bittiğini duyunca hemen ayy hepsini sen yaptın diyolar onlar ne fenalar varyaA YİLANNNNNlarrrrrrr
Kiz eltim dedi beraber yapalım önce çayımızı içelim sonra bende tamm
dedim kaynanam biz çay içerken mutfağı toplamaya gitti bende o hasta günahtır diye gitti yaptım ama yaparkende dedim kaynanama bırakmadın bı baedak çay içim ne vardı yani bir bardak çay icseydim ben topladım temizledim bita ne tencerede kaldı eltim diyo ayy hakkını helal et bukadar şey hepsi sana kaldı yani onlar o arada kalkıp yardım edebilirlardi işlerine gelmediği için kkalkip yanıma gelmediler bittiğini duyunca hemen ayy hepsini sen yaptın diyolar onlar ne fenalar varyaA YİLANNNNNlarrrrrrr![]()

Aynen valla çok iyi düşünüyorsunOda iyiymişcidden akraba dert yaa