Görümce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi AYBARS tarafından oluşturulan Görümce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,879 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce
Konbuyu başlatan Sevgi AYBARS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar..Resmen görümcem kayınvalidem aracılığı ile eşimden lazer epilasyon parasını istedi 800 TL.. Eşimde bu sıkışık zamanımızda gönderdi. Annesi nasıl acıtasyon yaptıysa artık. Görümcem çalışmıyor evde kpss'ye çalışıyor 25 yaşında . Neyse 31 haftalık hamileyim bebeğin eksiklerini almaya çalışıyoruz bir yandan da borç içindeyiz. Bana abisini hiç düşünmüyor ne koparabilirse kar gibi geliyor insan ilk defa yeğenim olcak der yibe yeltenmez böyle bişeye üzülüyorum sizce görümceme borç olarak verdik elinde olunca ver demeli miyim siz olsanız napardınız🙄
Bence sen istesen de eşin almaz kaynanan da araya girse tamam zaten gelmez o para

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Canım sen söylediğin zaman eşinle aranızın açılma ihtimali var sen ona başka bişey dersin o eşine başka bişey anlatır. Eşinle konuşmanı öneririm o isterse ister fazlada üzerine gitme inat edip daha çok veriyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.