Görümce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgi AYBARS tarafından oluşturulan Görümce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,879 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Görümce
Konbuyu başlatan Sevgi AYBARS
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar..Resmen görümcem kayınvalidem aracılığı ile eşimden lazer epilasyon parasını istedi 800 TL.. Eşimde bu sıkışık zamanımızda gönderdi. Annesi nasıl acıtasyon yaptıysa artık. Görümcem çalışmıyor evde kpss'ye çalışıyor 25 yaşında . Neyse 31 haftalık hamileyim bebeğin eksiklerini almaya çalışıyoruz bir yandan da borç içindeyiz. Bana abisini hiç düşünmüyor ne koparabilirse kar gibi geliyor insan ilk defa yeğenim olcak der yibe yeltenmez böyle bişeye üzülüyorum sizce görümceme borç olarak verdik elinde olunca ver demeli miyim siz olsanız napardınız🙄
Hayir yani onun kilindan senin kocana ne gitsin babasindan istesin senn evin ayri yolun ayri artik ya bide borc oduyoruz diyosunuz sinir olurum boyle insanlara ya mecbur musunuz onun ihtiyacını karşılamaya 🙄

Sevgi AYBARS

Kayıtlı Üye
rank
Hayir yani onun kilindan senin kocana ne gitsin babasindan istesin senn evin ayri yolun ayri artik ya bide borc oduyoruz diyosunuz sinir olurum boyle insanlara ya mecbur musunuz onun ihtiyacını karşılamaya 🙄
Annesi ile babası ayrı annesi 2.ye evli babası da bir çalışıyor bir çalışmıyor ondan nasıl istesin ki tek verebilecek abisini görüyor kpss'ye otur çalış madem bir yandan lazere yazılıyor bir yandan ehliyete

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Annesi ile babası ayrı annesi 2.ye evli babası da bir çalışıyor bir çalışmıyor ondan nasıl istesin ki tek verebilecek abisini görüyor kpss'ye otur çalış madem bir yandan lazere yazılıyor bir yandan ehliyete
Çok saçma geldi bana kalsa ben çoktan söylerdim ikaz ederdim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hayir yani lazerin ne acelesi var onu anlamadim bi evlen cocugunu dogur ondan snra yaptirisin

Sevgi AYBARS

Kayıtlı Üye
rank
Çok saçma geldi bana kalsa ben çoktan söylerdim ikaz ederdim
Galiba bende artık bebeğe sığınarak söylicem yoksa bu istemenin sonu yok benim onunla yaş kız kardeşim var kimseden para göremeyince hem sınavına kpss'ye çalışıyor hem fabrikada çalışıyor onada bir iki laf söylemek lazım sanki

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Galiba bende artık bebeğe sığınarak söylicem yoksa bu istemenin sonu yok benim onunla yaş kız kardeşim var kimseden para göremeyince hem sınavına kpss'ye çalışıyor hem fabrikada çalışıyor onada bir iki laf söylemek lazım sanki
Aynen öyle o zaman senin kardeşinde ehliyete yazılsın lazere gitsin versin parasını kocan bu kadar dağıtmayı seviyorsa parayı

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar..Resmen görümcem kayınvalidem aracılığı ile eşimden lazer epilasyon parasını istedi 800 TL.. Eşimde bu sıkışık zamanımızda gönderdi. Annesi nasıl acıtasyon yaptıysa artık. Görümcem çalışmıyor evde kpss'ye çalışıyor 25 yaşında . Neyse 31 haftalık hamileyim bebeğin eksiklerini almaya çalışıyoruz bir yandan da borç içindeyiz. Bana abisini hiç düşünmüyor ne koparabilirse kar gibi geliyor insan ilk defa yeğenim olcak der yibe yeltenmez böyle bişeye üzülüyorum sizce görümceme borç olarak verdik elinde olunca ver demeli miyim siz olsanız napardınız🙄
Benim eşim de görümceme çeyrek altın para vs verir harçlık ana ma baba ma bakıyor der genc kız biseye ihtiyaç i olur der verir ve ben 15yillik evliyim hiç bir şeye ihtiyacım yok Allah a şükür abim gelince bize tekstilci abim oğluma harçlık verince bana da verir bilir ihtiyaç im yok ama yine de canin bişey çeker der 200 lira 100 lira verir insanın hoşuna gidiyor aslında canım 🙏💕 benim kaynanam da yapıyor ne yalan söyleyeyim kaynım kumar oynamış evi ipotek yapmış eşimi aradı her gün gariban kimsesi yok siz kardeş siniz evini alacaklar çocukları sefil olacak diye diye eşimden 15yil önce 30 bin vermiş ti hala para geri gelmedi İnan benim ki de aynı diğer çocuklar i için hep eşimi arar uzak ta da olsa ortalığı karistirmayi sever kayınvalidem 🤣

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Vala benim görümcem yok iki kaynım var bekarlar 100 tl dahi verse geri istetiyorum. Eşim vermez de çok nadir verse bile alıyorum geri çocuğumun rızkını kimseye yediremem. Hele ki epilasyon için para istiyorlar ayıp ya isterken insanın bir yüzü kızarır. Al valla bırakma az para değil.

Tüm sayfalar yüklendi.